Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiA. Fauci bijesan zbog sve manjeg cijepljenja: „Postaje sve teže natjerati ljude...

A. Fauci bijesan zbog sve manjeg cijepljenja: „Postaje sve teže natjerati ljude da slušaju“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dosta im je

Više od dvije godine od početka „pandemije“, glavni medicinski savjetnik u SAD-u rekao je da je teško natjerati čak i Amerikance koji su najviše svjesni Covida-19 da slijede smjernice za pandemiju. Nešto slično, nedavno je izjavio i Bill Gates, pa je sigurno da ovaj „problem“ postaje sve očigledniji.

“Postaje sve teže natjerati ljude da slušaju, jer čak i ljudi koji su poslušni to žele ostaviti iza sebe”, rekao je Anthony Fauci u intervjuu za Politico“Ono u što ih pokušavam uvjeriti, svojom komunikacijskom metodom, jest da ne tražimo od vas da dramatično promijenite svoj stil života. Ne tražimo da stvarno mijenjate svoj život. Samo tražim od vas da razmotrite neke jednostavne, izvedive metode ublažavanja.”

Faucijeva posljednja bitka bila je uvjeravanje Amerikanaca da se cijepe protiv COVID-19.

Omicron BA.5 varijanta koronavirusa dominantan je soj u SAD-u i ima veću sposobnost izbjegavanja imuniteta od prošlih verzija, zbog čega su Fauci i drugi dužnosnici prošli tjedan istaknuli važnost dopunskih injekcija.“Varijante će se nastaviti pojavljivati ​​ako virus cirkulira globalno i u ovoj zemlji”, rekao je Fauci na toj tiskovnoj konferenciji. “Ne bismo trebali dopustiti da nam to poremeti živote, ali ne možemo poreći da je to stvarnost s kojom se moramo nositi.”

Manje od polovice potpuno cijepljenih Amerikanaca primilo je svoju prvu dozu docjepljivanja, prema Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC). Samo 28,5% osoba starijih od 50 godina i 35,2% osoba starijih od 65 godina primilo je drugo docjepljivanje.

Provjeri/businessinsider.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije