Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiA Oskara za najboljeg glumca dobiva – Volodimir Zelenski!

A Oskara za najboljeg glumca dobiva – Volodimir Zelenski!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kakav show!

Američki glumac Sean Penn jednog je od svojih kipića Oskara ovih dana uručio ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom kao “simbol vjere” u pobjedu zemlje u tekućem sukobu s Rusijom.

Predstavljanje se dogodilo tijekom Pennovog trećeg posjeta zemlji tijekom rata s Rusijom. Tijekom njihovog sastanka, holivudskoj zvijezdi je predsjednik Zelenski uručio Orden za zasluge III stupnja, kojim mu je zahvalio na “značajnom doprinosu” u ukrajinskim ratnim naporima.

Oskar, jedan od dva trofeja za najboljeg glumca koje je Penn osvojio 2004. odnosno 2009., ostat će u Ukrajini do kraja rata.

Vijest je izazvala negodovanje na Twitteru među brojnim korisnicima koji tvrde da ukrajinski predsjednik zaslužuje pravog Oskara za svoju izvanrednu izvedbu kao glumac, koji radi u ime globalnih elita.

Objava na Instagram stranici gospodina Zelenskog glasi:

“Američki glumac i filmski redatelj Sean Penn @seanpenn došao je u Ukrajinu već treći put tijekom rata u punom jeku.

Ovaj put je naš susret bio poseban. Sean je donio svoj kipić Oskara kao simbol vjere u pobjedu naše zemlje. U Ukrajini će biti do kraja rata.

S velikim sam zadovoljstvom uručio Seanu Pennu Orden za zasluge III stupnja. Hvala vam na tako iskrenoj podršci i značajnom doprinosu u popularizaciji Ukrajine u svijetu.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Ne znamo je li i ovaj put Penn pobjegao iz Ukrajine kao i u ožujku, dok je snimao dokumentarac o sukobu, no mi ostajemo pod dojmom da je ovo samo još jedan od onih primjera kada nam sotonistička “elita” mora dati do znanja da nam se ruga, kako bi “oprali” svoju karmu ili zadovoljili neku “kozmičku pravdu”.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

2 KOMENTARI

  1. Ustvari došao brale Penn, svom braletu Zelenskom

    Penn je sin pokojnog redatelja Lea Penna.

    “Leo Penn was born in Lawrence, Massachusetts, the son of Russian-Jewish immigrants Elizabeth (née Melnicoff) and Maurice Daniel Penn (Lithuanian-Jewish family).”

VEZANO

najnovije