Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeAko i dalje mislite da vas MS mediji ne lažu, pogledajte ovu...

Ako i dalje mislite da vas MS mediji ne lažu, pogledajte ovu sramotu!

Najnoviji sjajni primjer kako nas main stream mediji, ta globalistička „tvornica pomaknute stvarnosti“, pokušava potpuno odvojiti od istine, dolazi iz Brazila. Naime, jučer su se u znak podrške svojem predsjedniku Jairu Bolsonaru, na praznik Dana nezavisnosti, diljem Brazila okupili doslovno tisuće tisuća ljudi.

Ovom prilikom pozivamo sve vas „drukere“, a dobro znamo da nas čitate, da nas prijavite vašem „mračnom gospodaru“ koji tobože provjerava činjenice i glumi Orwellovo Ministarstvo istine, neka „relevantno“ prebroje glavice na skupu!

Isto tako prijavite i Jutarnji list i sve druge novine i portale main stream narativa, ako smijete, a koji donose ovakve i slične naslove, pa neka bolji pobjedi!  

„Na prosvjedu u Brazilu više desetaka tisuća ljudi…“, donosi danas Jutarnji list, te nastavlja: „više desetaka tisuća osoba prosvjedovalo je u Brazilu u utorak na Dan neovisnosti, ističući antidemokratske slogane u znak podrške predsjedniku Jairu Bolsonaru. Bolsonaro je u govoru u Braziliji zaprijetio predsjedniku Vrhovnog suda, a održao ga je ispred prosvjednika koji su doputovali iz raznih dijelova zemlje.“

Službeni globalistički stav, kojeg diktirano prenose MS mediji, o brazilskom predsjedniku je da se radi o diktatorskoj, desničarskoj i nacionalističkoj osobi, koja radi u štetu svog naroda. Je li možda on samo trn u oku globalističkoj agendi? Pa, vjerojatno je, čim se ovolika laž prikriva na ovako smiješan način.

Bilo kako bilo, nije nam jasno kako nije sram sve ove urednike i novinare koji su dopustili da budu uvedeni u ovu priču. Ispadate sve smješniji!

Narod pamti! Što mislite tko će biti prvi na redu kada dođe vrijeme da se plati za počinjene grijehe?

VEZANO

najnovije