Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeAmeričko Ministarstvo obrane objavljuje lažne podatke o ozljedama uzrokovanim "cjepivom"

Američko Ministarstvo obrane objavljuje lažne podatke o ozljedama uzrokovanim “cjepivom”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Autogol

Američki odvjetnik Thomas Renz otkrio je, zahvaljujući trojici vojnih liječnika zviždača, da Ministarstvo obrane SAD-a mijenja podatke kako bi prikrilo stvaran broj službenika ozlijeđenih eksperimentalnim cjepivom protiv Covida-19.

Podatci zviždača, temeljeni na službenoj bazi vojnih zapisa koji datiraju nekoliko godina unatrag, donose informacije o raznim zdravstvenim problemima, dijagnozama i stanjima s kojima se vojno osoblje SAD-a suočava, poput karcinoma, pobačaja, neuroloških poremećaja itd. Ovi zapisi koje su dostavila tri vojna liječnika, pokazuju kakvo je zdravstveno stanje američke vojske bilo prije 2021. godine; od 2016. do 2020. sve varijacije medicinskih stanja ostaju dosljedne.

No od 2021. godine, od kada je propisana obveza cijepljenja, zabilježen je nagli porast karcinoma, pobačaja, neplodnosti itd. i to od nekoliko stotina do preko tisuću posto (!): 279% pobačaj, 487% rak dojke, 1048% neurološki sustav, 155% urođene mane, 350% neplodnost muškaraca, 369% rak testisa, 2181% hipertenzija, 664% maligne novotvorine, 680% multipla skleroza, 551% Guillain-Barreov sindrom, 468% plućna embolija, 302% tahikardija, 452% migrene, 471% neplodnost žena, 437% disfunkcije jajnika, 269% infarkt miokarda, 291% Bellova paraliza.

„Ta cjepiva ozljeđuju, a ponekad čak i ubijaju našu vojsku, kao i one građane koji su povjerovali marketingu o ‘sigurnom i učinkovitom’ cjepivu. Ovi brojevi to dokazuju bez ikakve sumnje“ zaključuje Renz.

Ubrzo nakon ovog otkrića, iz Ministarstva obrane u suradnji s dežurnim organizacijama za provjeru činjenica odlučili su manipulirati brojevima kako bi prikrili istinu o smrtonosnom cjepivu. Navodno su samo „ažurirali“ podatke za razdoblje unatrag 5 godina jer im je nekako promaklo evidentirati baš sve slučajeve dijagnoza u vojnoj bazi podataka tijekom navedenog razdoblja.

U nastavku možete vidjeti usporedni prikaz podataka (lijevo-istina, desno-prikriveno) koje su zviždači predali odvjetniku Tomu Renzu i novih ažuriranih podataka koje je Ministarstvo obrane uljepšalo. Grafikoni od 19. 1. 2022., koji pokazuju ogromne skokove ozljeda u 2021., izvorni su autentični podatci zviždača. Grafikoni datirani 31. 1. 2022. novi su „prilagođeni“ podatci Ministarstva obrane.

Za kraj prenosimo dio Renzove izjave za medije i njegove najave za daljnja postupanja:

Prije svega, ovdje je obavijest o kritičnim dokazima vezanim uz Covid-19 i potencijalnu korupciju u Vladi te sigurnost naše vojske i građana. Željeli bismo zahvaliti „Make Americans Free Again“ na pomoći u osiguravanju da ovaj dokument dospije u ruke svakom kongresmenu, guverneru, državnom tužitelju i što većem broju drugih izabranih dužnosnika u cijeloj zemlji. Stavljanjem ovog dokumenta u njihove ruke zahtijevamo da sagledaju činjenice i zauzmu stav. … Ovaj dokument uključuje znatnu količinu dokaza. … Drugo, ovaj nam dokument pomaže da se naoružamo sa sposobnošću argumentiranja činjenica na sastancima školskih odbora, gradskih vijeća i bilo kojem forumu na kojem nam je dana mogućnost govora. Uzmite ovaj dokument, ispišite ga, napravite kopije i distribuirajte ga što većem broju ljudi. Obavijestit ćemo o ovome svakog izabranog dužnosnika i osobu uključenu u Covid-19!

*Foto naslovnice: screenshot lifesite.com (Aleksandar Malivuk/Shutterstock)

VEZANO

najnovije