Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiAustrija nudi besplatan prijevoz onima koji tetoviraju logo „klimatske karte“

Austrija nudi besplatan prijevoz onima koji tetoviraju logo „klimatske karte“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Akcija

Već ste primijetili kako su sve dobrovoljne akcije povezane s Velikim resetom usmjerene na mlade, glupe i očajne. To je vrijedilo i dalje vrijedi za „cijepljenje“, a vrlo je vjerojatno da će pripadnici ovih skupina ujedno biti i prvi stanovnici 15-minutnih gradova u kojima će se tražiti bezuvjetno pridržavanje tiranskih zakona u zamjenu za državnu pomoć. 

Nije „cijepljenje“ jedina akcija u kojoj se cilja na mlade, glupe i očajne. Sjetite se kako su vlasti dijelile besplatne kriptovalute u Africi u zamjenu za biometrijske podatke, a najnoviji primjer dolazi iz Austrije u kojoj vlada nudi besplatan prijevoz svima koji odluče tetovirati logo tzv. „klimatske karte“ (Klimaticket) na svoju kožu kao pješačko sponzorstvo Novom svjetskom poretku.

Zvuči li vam sve samo kao loš radijski marketinški trik? Ne, nije. Naime, Klimaticket korisnicima omogućuje pristup svim javnim i privatnim prijevozima na godinu dana po cijeni od 1.095 €. No, oni koji svoje tijelo odluče trajno obilježiti jednim od motiva ili logom Klimaticketa dobit će besplatan prijevoz, ali samo na godinu dana. Dakle, opet se pokazuje isto, a to je da morate biti krajnje očajni ili glupi da pristanete na te uvjete. 

Austrijska ministrica za klimu Leonore Gewessler rekla je da će inicijativa „pomoći zemlji da se približi ciljevima Pariškog sporazuma“. 

Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) željela bi smanjiti vlasništvo privatnih automobila za 16% prije 2024., tvrdeći da je prijevoz najveći zagađivač ugljikom.

“Akcija koja ti se uvuče pod kožu”, stoji na reklamnim panoima koji su osvanuli diljem Austrije tijekom raznih ljetnih događanja, a ministrica Gewessler je na svom tijelu imala privremenu tetovažu s natpisom “Gewessler preuzima vodstvo”. 

Pogled na odjeljak s komentarima pokazuje koliko je ovaj program negativno primljen… 

“Za mene stvarno nema smisla kako možete poticati mlade ljude da se politički reklamiraju do kraja života, a to nema NIKAKVE posljedice za federalnog ministra”, napisao je jedan korisnik na X-u. 

“Ovo je provedeno s velikom pažnjom. Radi se samo tijekom dana i nudi se samo osobama starijim od 18 godina”, rekla je Gewessler, pokušavajući opravdati akciju i dodajući da “ljudi koji se tetoviraju uglavnom već prethodno imaju i druge tetovaže.“

Među rijetkim političarima koji su osudili ovu akciju je zastupnica stranke NEOS Henrike Brandstötter: “Nuditi ljudima novac za stavljanje reklama pod kožu otkriva neprihvatljiv pogled na čovječanstvo od vladine ministrice.”

I tako, još jednom se pokazuje kako će uvijek biti onih koji će prihvatiti „žig zvijeri“ bez oklijevanja.

Provjeri/armstroneconomics.com

Foto naslovnice: screenshot CNN.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije