Utorak, 7 veljače, 2023
NaslovnicaNajnovijeAustrijske vlasti terete žrtvu pokušaja silovanja za nanošenje tjelesnih ozljeda migrantskom napadaču

Austrijske vlasti terete žrtvu pokušaja silovanja za nanošenje tjelesnih ozljeda migrantskom napadaču

5
(41)

Oprez!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Da se propast zapadne civilizacije nastavlja ubrzano dokazuje nova runda ludila koja dolazi iz Austrije. Naime, bečka policija optužila je ženu za “nanošenje tjelesnih ozljeda” sirijskom migrantu koji ju je pokušao silovati?!

Kako je izvijestio ReMix, bečka policija optužena je za pokušaj prikivanje slučaja silovanja od strane sirijskog migranta jer je detalje o događaju objavila nakon tri dana i to tek nakon zahtjeva za informacijama od austrijskog tiska. No, najbolji dio tek dolazi.

Naime, policija je optužila žrtvu za “nanošenje tjelesnih ozljeda” napadaču jer ga je ubola nožem?!

U prošlotjedni utorak, nešto prije ponoći, 22-godišnja žena pokušala je ući na ulazna vrata svoje stambene zgrade u ulici Schönbrunner Strasse u četvrti Meidling kada je napadnuta. Policija kaže da je sirijski migrant gurnuo ženu u dvorište, odmah je zgrabio za intimne dijelove i gurnuo na tlo. Međutim, tada pokušaj silovanja kreće u, za napadača, nepovoljnom smjeru.

Prema izvješćima, hrabra i pribrana žena je uspjela doći do nožića kojeg je držala u torbici i nekoliko puta ubosti napadača dok ju nije konačno pustio. Međutim, nakon što ju je pustio, zgrabio joj je torbicu i pobjegao teško ozlijeđen.

Policija ga je nešto kasnije pronašla na obližnjoj stanici podzemne željeznice s ubodnim ranama i posjekotinama, a zatim ga je prevezla u bolnicu.

Nakon što mu je pružena medicinska pomoć, 24-godišnjak je uhićen, a riječ je o sirijskom tražitelju azila koji je prilikom uhićenja imao alkohol u krvi i malu količinu marihuane u džepu.

Niti je ovo prvi, a niti jedini ovakav slučaj napada migranata u Europi, a što je direktna posljedica višegodišnje politike prihvaćanja milijuna sirijskih izbjeglica. Još se sjećamo jedne od najstrašnijih tragedija iz studenog 2015. godine, kada je skupina terorista, od kojih je bar jedan bio identificiran kao sirijski izbjeglica, u Parizu ubila 130 ljudi.

S razlogom se pitamo jesmo li svi žrtve globalističke propagande, koja nam je podvalila priču o „spašavanju jadnih migranata“, prikazujući nam tužne snimke golih i bosih ljudi, koji se smrzavaju na nekoj od europskih granica, nastojeći izazvati u ljudima grižnju savjesti u cilju ostvarenja globalističkih zločinačkih planova.

Svima bi moralo biti čudno zašto samo vojno sposobni mladići bježe u Europu iz svojih zemalja, ostavljajući žene, djecu i obitelji? Radi li se tek o dobro smišljenoj vojnoj operaciji s odgođenim datumom aktivacije na tlu same Europe, kada ćesvi ti mladići biti aktivirani? Pa, velika vjerojatnost za to postoji, o čemu svjedoči i napad na mladu Austrijanku, koji se nesumnjivo pokušao zataškati.

Nikada nemojte zaboraviti da imate pravo na samoobranu, vas i vaše obitelji! Dobro otvorite oči, ugasite neprijateljske tv i radio stanice, portale…rade nam o glavi!

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 41

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije