Četvrtak, 28 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijeBeč postaje testni laboratorij za sustav socijalnog kredita

Beč postaje testni laboratorij za sustav socijalnog kredita

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pilot faza u jesen – Poslušni će se nagrađivati, neposlušni kažnjavati

Sve više europskih zemalja prijavljuje gradove u kojima će se testirati sustav socijalnog kredita. U Italiji je odabrana Bologna, u njemačkoj čitava pokrajina Bavarska, a u Austriji glavni grad Beč. Iako ne prva, radi se svakako o najvećoj operaciji globalista da totalno promijene dosadašnji način života.

Baš kao što je zamišljeno i u Bavarskoj, „ekološki otisak“ bi trebao biti pokriće za ekološki osviještene stanovnike glavnog grada. Kako prenosi blog TKP, grad Beč planira sustav digitalnog bonusa putem aplikacije za nagrađivanje ekološki svjesnog ponašanja, a nagrade će zasad biti u obliku besplatnog pristupa kulturnim događajima. Aplikacija radi na principu prepoznavanja kad hodate, vozite bicikl ili koristite javni prijevoz, a uštede CO2 u usporedbi s vožnjom automobila zatim se pretvaraju u žetone koji se mogu zamijeniti za QR kod koji omogućuje jeftin ulazak u javni život.

Implementacija bečkog modela za sustav socijalnih kredita već je bila u vladinom programu, a da javnost to nije ni primijetila. Planovi su, pak, stariji, jer službeni Beč želi imati koristi od činjenice da je jedan od četiri sjedišta UN-a. Zbog toga su sve predaniji provedbi 17 UN-ovih ciljeva održivog razvoja iz Agende 2030.

Austrijsko izvješće o provedbi ovih ciljeva već je jasno dalo do znanja da se radi o nacionalnoj strategiji : “Strateški pristupi devet saveznih država provedbi Agende 2030. karakterizira njihova raznolikost”. Sukladno tome, i grad Salzburg također planira postati “pametni grad” do 2050. godine. 

Sve ovo nagovješćuje kako bi vrlo brzo moglo doći uprvo do onoga o čemu priča Klaus Schwab, a to je da oni koji žive suprotno idejama elite “više ne posjeduju ništa”.

Naravno, ljudi sve više shvaćaju njihov zločinački plan.

Foto naslovnice: screenshot wohenblick.at

VEZANO

najnovije