Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaWake upBedž kao nova Davidova zvijezda

Bedž kao nova Davidova zvijezda

Tragom vijesti koju je objavio portal N1 Hrvatska o inicijativi crnogorske ministrice zdravstva Jelene Borovinović Bojović, koja je u srijedu 19.05.2021.godine poručila da će cijepljeni turistički djelatnici nositi bedž kojim će turiste obavještavati da su sigurni, prije pisanja članka morali smo pretresti web stranice spomenutog ministarstva kako bismo se uvjerili da nismo prespavali dio vremena u kojem se naše društvo strmoglavilo u mračno nacističko doba.

Nakon prvobitnog šoka i nevjerice, te detaljnog pregleda web stranica crnogorskog Ministarstva zdravlja, ipak nismo pronašli tragove svastika ili bilo kakvog drugog obilježja službenog njemačkog režima iz perioda 30.-tih i 40.-tih godina prošlog stoljeća.

No, nije to jedina vijest iz sfere vjerovali ili ne.

Isti portal donosi vijest kako su se zemlje EU dogovorile o tzv.“Covid-putovnicama“, pa će europljani moći ovo ljeto na put ukoliko su cijepljeni, imaju dokaz o postojanju antitijela nakon preboljenja ili dokaz o negativnom pcr testu.

U magli koju ispuštaju main stream mediji sve ovo se prikazuje kao „med i mlijeko“, odnosno benigne i nužne korake u cilju omogućavanja povratka u neko „normalno“ stanje.

No, izdignete li se iznad te magle vidjeti ćete naznake mraka razdoblja od prije nekih osamdesetak godina koji se ponovo nadvija nad Europom i čitavim svijetom, kojeg zloguko nagovještavaju ovakve i slične inicijative o potrebi ponovnog isticanja Davidovih zvijezda na reverima (rukavima) i prebrojavanju krvnih zrnaca, ovaj put u vidu antitijela.

VEZANO

najnovije