Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeBespolni svijet, zadnji čavao u lijes čovječanstva

Bespolni svijet, zadnji čavao u lijes čovječanstva

Ideja za pisanjem ovog tekst tinja već duže vrijeme, no rasplamsala ga je jedna naoko beznačajna stvar – najava novog Disney-Marvel serijala o „bogu spletki“ Lokiju.

Naime, Tom Hiddleston koji inače glumi glavnog lika izjavio je prije nekoliko dana kako je „jako zadovoljan“ činjenicom da Lokijev službeni spol okarakteriziran kao „fluidan“ u novom serijalu.

Inače, da podsjetimo Loki se pojavljuje kao jedan od likova u vrlo popularnom serijalu filmova Osvetnici (The Avengers) i u njemu je prikazan kao zločesto-dobri junak, a prema bogu Lokiju iz nordijske mitologije. Iako Loki zapravo nije bog, on živi s njima u Asgardu, pomaže im ali se smatra zlim i pokvarenim. Može promijeniti svoj spol i oblik…

slika: facebook IGN

Iz istog lonca (dodali bi „vražjeg“) dolazi i priča o Batwoman, ženi pandanu Batmana, koja je eto, baš prikladno, lezbijka, iako je to zapravo malo koga briga…Inače, lik koji kroz stripove postoji od sredine 50-tih godina prošlog stoljeća, svoju istinsku seksualnost je pronašla tek početkom novog tisućljeća…

I sve to ne bi bilo tako čudno i vjerojatno ovaj tekst nikad ne bi bio napisan da ne živimo u svijetu u kojem se na svakom koraku potiče spolna zbunjenost, pogotovo mlađeg naraštaja.

Sjetite se svih „Povorki ponosa“, nametanja LGBTQ indoktrinacije, istospolnih brakova, usvajanja djece od strane istospolnih parova, rodne ideologije i sličnih doktrina koje u današnje vrijeme doživljavaju procvat. Roditelje se agresivno potiče da svoju tek rođenu djecu ne identificiraju spolom, već da to ostave njima na odluku jednom kada stasaju (inače takve bebe zovu se eng. Theybies).

Zatim, sjetite se brojnih primjera hollywoodske indoktrinacije o bespolnim vanzemaljcima koji se lišeni jedne takve „tlake“ kao što je spolno razmnožavanje prepuštaju prosperitetu i napretku svoje visokosofisticirane civilizacije…primjera je previše nego što ih ovaj tekst može podnijeti.

Zašto ikome smetaju spolovi i zašto bi ih se itko želio riješiti? Pa, odgovor se nameće sam od sebe, ali samo ukoliko ste svjesni načina funkcioniranja svijeta u kojem živite i ukoliko znate da našim životima upravlja tek nekolicina „moćnika iz sjene“.

Ukoliko nemate spol, tada je jedino moguće bespolno razmnožavanje, a bespolno razmnožavanje je proces u kojem organizmi stvaraju genetičke ili identične vlastite kopije, bez doprinosa genetičkog materijala nekog drugog organizma. Npr. bakterije se bespolno dijele putem binarne fisije; virusi preuzmu kontrolu nad domaćinom da bi proizveli više virusa…ljudi kloniraju neke organizme u laboratoriju…

A sad zamislite situaciju u kojoj živite u nekom „naprednom“ civilizacijskom trenutku u budućnosti, kao jedinka dobivena nekom vrstom bespolnog razmnožavanja u svijetu od recimo 500 000 000 istih takvih jedinki. Jednog dana potaknuti gledanjem nekog ljubavnog filma iz daleke prošlosti javlja vam se „nekonvencionalna“ ideja kako bi bilo lijepo da se razmnožite i dobijete svoju identičnu kopiju kojoj ćete prenijeti iskustvo vlastitog života. Odlazite u lokalni „Administrativni centar za reprodukciju“ i tamo dobivate odgovor kakvom se niste nadali. Naime, tek za otprilike šest godina možete računati na „mitozu“ jer su baš prošli mjesec kvote novostvorenih smanjene za 10% Izmjenama i dopunama Zakona o javno prihvaćenoj reprodukciji. Odlazite tužni kući, ali šest godina nije toliko puno…ukoliko se ne dogodi još jedna Izmjena i dopuna Zakona.

Da, kontrola populacije je ono što se krije iza svih navedenih indoktrinacija, koje se plasiraju kroz javne medije, školski sustav, filmove, serije, sve sfere društvenog života. Prvi korak kojem već duže vrijeme svjedočimo je agresivno poticanje homoseksulanosti kao „prirodnog“ i „normalnog“…Ali što je tu prirodno, to nikome zdravog razuma nije jasno…

Prirodno bi, valjda trebalo, kao što to sama riječ kaže, biti prirodno ili za vjernike Božje. A što reći za odnos dva čovjeka pri kojem ne može doći do stvaranja novog čovjeka, je li to prirodno? I ne, ovo nije teološko, ni vjersko pitanje, jer sudeći po prirodi koja nas okružuje, uopće nije bitno vjerujete li u neku višu božansku silu ili ne, u priorodu zasigurno morate vjerovati.

Slika: Independent.co.uk

Kad smo već kod teme vjere, zanimljiva je izjava bivšeg američkog predsjednika Obame od prije nekoliko dana o tome kako „predviđa“ stvaranje nove religije ukoliko se dokaže postojanje vanzemaljaca, a o čemu se sve češće piše i  govori. Mislite da je i to slučajno i nema veze s ovim o čemu vam govorimo?

Bilo kako bilo, sve jači napori indoktrinirajućih sila guraju sve pred sobom i ne ostavljaju puno manipulativnog prostora za neosvještene ljude da reagiraju niti prema svojoj djeci, pa je ključno ono što svatko od nas može učiniti, a to je obratiti pozornost bližnjima na porobljavajuće agende koje nas malo pomalo guraju u svijet bez spolova.

Prethodni članak
Sljedeći članak
VEZANO

najnovije