Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeBill Gates i dalje plaši s ekrana američke nacionalne televizije

Bill Gates i dalje plaši s ekrana američke nacionalne televizije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Babaroga

Gostujući u emisiji američkog CNN-ovog tv voditelja Andersona Coopera, najpoznatiji „filantrop“ na svijetu, Bill Gates ponovo zastrašuje svijet već prožvakanom bajkom o koronavirusu.

Na temu „obilježavanja“ milijun umrlih „od Covida“, Gates poručuje da će svi stariji od 50 godina vjerojatno morati primati tzv. „pojačivače protiv Covida“, svakih 6 mjeseci, a stariji od 60 i 70 i češće, sve dok ne dobijemo bolja cjepiva. Možda je bolje parafrazirati „starog“ Billa, pa reći sve dok vas ne spremi dva metra pod zemlju.

Sam Gates, koji uzgred budi rečeno sve manje nalikuje na sebe, nedavno je „prebolio“ Covid. Da, i to usprkos činjenici da je „potpuno cijepljen“ i to s dva „cjepiva“ i s dva „pojačivača“…

Smiješan moment u ovom razgovoru se dogodio kada je voditelj upitao Gatesa kada bi on sam (voditelj) trebao uzeti dodatni „pojačivač“. Znači li to da ni sam ne vjeruje vlastitim liječnicima, već isključivo ovom kompjuterašu i trebamo li i mi tako postupati?

Na pitanje o tome je li ovo zapravo naša budućnost, Gates je rekao: „Svjestan sam da su ljudi umorni od pandemije i toga da stalno moraju primati nove doze, ali vjerojatno da i to sve dok ne dođu bolja cjepiva.“

Ukoliko želite saznati više „bisera“ ovog stručnjaka, te upotpuniti vlastitu kolekciju junk literature, potražite njegovu najnoviju knjigu „Kako spriječiti slijedeću pandemiju“.

VEZANO

najnovije