Ponedjeljak, 3 listopada, 2022
NaslovnicaNajnovijeBlack Lives Matter – u službi „mračnih“ gospodara

Black Lives Matter – u službi „mračnih“ gospodara

0
(0)

„Crnački životi vrijede!“…vjerojatno ne postoji nitko tko će na ovu parolu odmahnuti rukom i reći, „ma, ne!“.

I zaista, ukoliko knjigu sudite po koricama, obavit ćete „kupnju“ ovog lijepo upakiranog proizvoda i u najgorem slučaju stavit ćete ga na policu s ostalim knjigama, te s vremena na vrijeme na njega baciti pogled u trenucima kada vaša nogometna reprezentacija kleči na terenu u znak podrške ovom pokretu. Oči će vam se ispuniti suzama jer ste vizionarski i prije tog klečanja odlučili da potpomognete hrabre ljude u borbi protiv…koga, čega?

Pokret Black Lives Matter (BLM) pojavio se u SAD-u 2013. godine, kao odgovor na oslobađajuću presudu za ubojstvo 17-godišnjeg Afroamerikanca Trayvon B.Martina, kojeg je 28-godišnji Amerikanac George Zimmerman ubio u Sanfordu na Floridi.

Pokret je nakon tog događaja relativno ostao u sjeni, sve do ubojstva Georga P. Floyda Jr., Afroamerikanca kojeg 25.svibnja 2021. godine ubio policajac u Minneapolisu tijekom uhićenja, nakon što je prodavač posumnjao da je isti koristio krivotvorenu novčanicu od 20 dolara. Od tada na ovamo, pokret raste i širi se.

Kao što to uvijek biva, kroz široki pokret posvećen naoko plemenitim zadacima borbe protiv rasizma i policijske brutalnosti, kakav je i BLM, gura se neka druga ideologija. U ovom slučaju to je ništa drugo nego marksizam.

I sami osnivači BLM pokreta otvoreno priznaju da su marksistički ideolozi, a ono o čemu malo manje otvoreno govore je da žele pretvoriti SAD, pa i cijeli svijet u komunističku distopiju. Njihovi samozatajni mentori uključuju bivše članove Weather Underground, radikalne ljevičarske terorističke skupine koja je pokušala uvesti komunističku revoluciju u SAD 1960-ih i 1970-ih.

Najvažniji ciljevi koje su članovi BLM pokreta stavili pred sebe jesu:

  • ukidanje tradicionalne obitelji (otac, majka i djeca);
  • ukidanje policije i zatvora;
  • ukidanje heteronormativnosti (heteroseksualnosti kao temeljnu društvenu normu);
  • ukidanje kapitalizma.

Jedan od ciljeva im je bilo i uklanjanje bivšeg predsjednika SAD-a Donalda J.Trumpa s dužnosti, u čemu su direktno ili indirektno uspjeli.

S obzirom da su im ciljevi „malo“ širi od osnovne ideje pokreta, te nemogućnost da proizvedu čvrste dokaze o sustavnom rasizmu bijelaca prema crncima u SAD-u, pokret nastoji proširiti i produbiti optužnicu prema cjelokupnoj američkoj, pa sve više i svjetskoj zajednici.

Aktualni trenutak kojeg će pokušati iskoristiti za svoju promociju i daljnje širenje je i europsko nogometno prvenstvo koje je pred nama i već su počele priče o tome koje reprezentacije će klečati, a koje neće u znak podrške ovom pokretu. Hrvatska reprezentacija se odlučila da neće!

Pokret BLM savršeno se uklapa u planove gospodara iz sjene, odnosno u agende koje su donesene u cilju kompletnog porobljavanja svjetskog stanovništva i u cilju depopulacijske politike. Hoće li čovječanstvo, koje je već velikim dijelom u okovima „plandemije“, smoći snage oduprijeti se daljnjem porobljavanju, vidjet ćemo u narednom vremenu, a ovisi o svima nama.

I ovaj tekst je u službi otpora okovima koji nam prijete, zato provjerite, razmislite i podijelite ga! 

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 0 / 5. Ukupno glasova: 0

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije