Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijeBojkotirajte MS medije koji ne izvještavaju o borbi naroda Francuske i Italije...

Bojkotirajte MS medije koji ne izvještavaju o borbi naroda Francuske i Italije protiv covid propusnica!

Nećemo prestati prenositi masovne prosvjede, jer ove scene nećete vidjeti nigdje na plaćeničkim MS televizijama i portalima!

Razina manipulacije i blokada informacija kojom se služe mediji plaćeni od strane organizatora plandemije prelazi svaku mjeru, no bujicu istine teško je zaustaviti. Jednom kad ta bujica postigne kritični vodostaj, doći će do pucanja svih barijera koje joj stoje na putu i budite sigurni da će „počistiti“ sve sudionike ovog najvećeg zločina nad čovječanstvom, uključujući i novinare koji svjesno sudjeluju u svemu ovome.

Pridružite se masovnom bojkotu svih ovih medija, koji žive od naših klikova i od neistina koje nam plasiraju, a sve financirano našim novcem. Recite zbogom HRT-u, RTL-u, NOVA TV-u, index.hr, Net.hr, Jutarnjem listu, Slobodnoj Dalmaciji, T-portalu, 24sata, Večernjem listu…

Pogledajte scene današnjih masovnih prosvjeda protiv besmislenih i diskriminatornih covid propusnica u glavnim gradovima Francuske i Italije. Prosvjedi se održavaju u svim veći gradovima diljem tih zemalja.

Prosvjed Pariz
Prosvjed Rim
Prosvjed Rim

Pogledajte kako policija tuče vlastiti narod koji ih plaća, samo da bi šačica na vlasti mogla provoditi svoje fašističke planove. No, narod ne ostaje dužan…

Šteta da se snaga troši na borbu s policijom, umjesto da se udari direktno u glavu „zmije“ na vlasti.

VEZANO

najnovije