Srijeda, 27 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiBritanska vlada je tijekom „pandemije“ razmatrala i ubijanje svih mačaka kako bi...

Britanska vlada je tijekom „pandemije“ razmatrala i ubijanje svih mačaka kako bi “zaustavila” covid?!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kad idioti vladaju

Bivši zamjenik ministra zdravstva lord James Bethell otkrio je da su britanske zdravstvene vlasti ozbiljno razmatrale naređivanje eutanazije svih mačaka kućnih ljubimaca u zemlji tijekom „prvog vala“ Covida.

Bethell je to priznao dok je pokušavao tvrditi da je vlada zatečena nesvjesna i da zapravo nije znala kako odgovoriti na virus: “Ne bismo trebali zaboraviti… koliko smo malo razumjeli ovu bolest.”

Rekao je za Channel 4 News: “Postojao je trenutak kad nam nije bilo jasno mogu li kućni ljubimci prenijeti bolest.”

“Zapravo, u jednom trenutku je postojala ideja da bismo mogli zatražiti od javnosti da istrijebi sve mačke u Britaniji. Možete li zamisliti što bi se dogodilo da smo to htjeli učiniti?”

Bethell je tvrdio da je “na trenutak” bilo “malo dokaza” za tu ideju nakon što je sijamska mačka postala prva u Britaniji oboljela od COVID-19, ali da je plan “zatvoren” prilično brzo.

Vlasnicima mačaka rečeno je da ne ljube svoje ljubimce i da se “vrlo pažljivo pridržavaju higijene” oko njih dok ih drže u kući ako je član kućanstva zaražen COVID-om.

Danska je nakon toga naredila odstrel svoje populacije kuna za koje se smatralo da nose virus, iako se premijerka Mette Frederiksen nakon toga morala ispričati zbog te naredbe, priznajući da je bila nezakonita.

Bethell je dao komentare u svjetlu curenja desetaka tisuća WhatsApp poruka koje su rasvijetlile vladinu neuspješnu reakciju, koja je uključivala propust u provođenju testova na svim štićenicima koji ulaze u staračke domove.

Nalaganje ljudima da ubijaju svoje voljene ljubimce gotovo bi sigurno propalo kao politika s obzirom na to da bi veliki broj ljudi to odbio učiniti.

Ubijanje kućnih ljubimaca samo je jedan od brojnih užasa koji su se zamalo dogodili u britanskoj javnosti u potrazi za karantenom koja je imala razorne posljedice i prouzročila više štete nego koristi.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

  1. Ex ministru se potkralo priznanje. “Ne bismo trebali zaboraviti… koliko smo malo razumjeli ovu bolest”.
    Šamar je to zdravom razumu kad se sjetimo da je i njegova vlada, u kojoj je tada bio ministar, nalagala zaključavanja, maskiranja, držanja famozne distance te konačno cijepljenja iako, po vlastitom priznanju, nisu imali pojma o bolesti s kojom se bore. Kad su pojedinci upozoravali na glupost tih mjera nazivali su ih “bioteroristima”.

VEZANO

najnovije