Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaWake upBritanski onkolog upozorava na brzi razvoj raka nakon cijepljenja protiv Covida –...

Britanski onkolog upozorava na brzi razvoj raka nakon cijepljenja protiv Covida – “Dovoljno sam iskusan da znam da to nije slučajno”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Vapaji s prve linije „bojišnice“

Dr. Angus Dalgleish, poznati onkolog koji radi u Ujedinjenom Kraljevstvu, nedavno je napisao otvoreno pismo glavnom uredniku medicinskog časopisa The British Medical Journal (BMJ), pozivajući časopis da se štetni učinci injekcija „cjepiva“ protiv Covida “objave i rasprave odmah” jer karcinomi i druge bolesti brzo napreduju među ljudima koji su primili „pojačivače“.

Dr. Dalgleish je profesor onkologije na St George’s, Sveučilište u Londonu. Njegovo pismo dr. Kamranu Abbasiju, glavnom uredniku BMJ-a, napisano je u prilog molbi kolege dr. Abbasiju da BMJ valjani informirani pristanak za „cijepljenje“ protiv Covid-a učini prioritetnom temom.

„Poštovani Kamran Abbasi,

Covid više ne treba program cjepiva s obzirom na to da je prosječna dob smrti od Covida u Ujedinjenom Kraljevstvu 82 godine, a od svih drugih uzroka 81 godina i pada.

Veza s ugrušcima, miokarditisom, srčanim i moždanim udarima sada je dobro prihvaćena, kao i veza s mijelitisom i neuropatijom. (Predvidjeli smo ove nuspojave u našem QRBD članku Sorensen et al. 2020. iz lipnja 2020., budući da je analiza blasta otkrila 79% homologije s ljudskim epitopima, posebno PF4 i mijelinom.)

Međutim, sada postoji još jedan razlog za zaustavljanje svih programa cijepljenja. Kao onkolog koji radi, vidim ljude sa stabilnom bolešću kako brzo napreduju nakon što su bili prisiljeni na docjepljivanje, obično kako bi mogli putovati.

Čak i unutar svojih osobnih kontakata vidim bolest baziranu na B stanicama nakon docjepljivanja. Opisuju da im je bilo izrazito loše nekoliko dana do tjedana nakon docjepljivanja – kod jednog se razvila leukemija, kod dvojice kolega s posla Ne-Hodgkinov limfom i starog prijatelja koji se osjećao kao da boluje od dugog Covida otkako je primio docjepljivanje i kojemu je, nakon što je dobio teške bolove u kostima, dijagnosticirano da ima višestruke metastaze od rijetkog poremećaja B stanica.

Dovoljno sam iskusan da znam da ovo nisu slučajne anegdote koje mnogi navode, pogotovo jer se isti obrazac vidi u Njemačkoj, Australiji i SAD-u.

Izvješća o urođenoj imunološkoj supresiji nakon mRNA tijekom nekoliko tjedana odgovarala bi, budući da svi ti pacijenti do danas imaju melanom ili karcinom temeljen na B stanicama, koji su vrlo osjetljivi na imunološku kontrolu – a to je prije izvješća o supresiji supresorskog gena mRNA iz laboratorijskih eksperimenata.

Ovo se mora odmah objaviti i raspraviti.

Angus Dalgleish MD FRACP FRCP FRCPath FMedSci“

B bolest posredovana stanicama

U svom pismu prof. Dalgleish govori o bolestima i raku uzrokovanim B stanicama. Prema British Society for Immunology, B stanice igraju važnu ulogu u regulaciji imunološkog odgovora, a disregulacija funkcije B stanica može dovesti do teških posljedica, kao što su:

 • Rak
 • Autoimunost
 • Neautoimuna upalna bolest
 • Transplantacija, kronične bolesti presatka
 • Širenje virusa humane imunodeficijencije (HIV)

Dosta s “pojačivačima”

Liječeći oboljele od raka na prvoj liniji, prof. Dalgleish je šokiran i užasnut onim što vidi – i to ne samo kod svojih pacijenata, već i kod rodbine i prijatelja. To uključuje brzo rastuće i fulminirajuće karcinome, recidive među ljudima koji su dugo izliječeni ili u remisiji od svojih karcinoma koji su, u nekim slučajevima, prošli 25 ili više godina. Ti se karcinomi javljaju među cijepljenim pojedincima, a po mišljenju prof. Dalgleisha izazivaju ih injekcije docjepljivanja. U intervjuu s dr. Tess Lawrie jučer na Tess Talks, prof. Dalgleish je raspravljao o tome o čemu svjedoči kod svojih pacijenata, obitelji i prijatelja. Također je raspravljao o:

 • Ulozi jeftinih, etabliranih i generičkih lijekova u liječenju raka i kako se oni potiskuju.
 • Kako se ljudi koji su godinama bili u remisiji sada počinju vraćati nakon što su primili „booster“ injekciju i zašto se to događa.
 • Kako je prethodno istraživanje HIV-a profesora Dalgleisha pomoglo njegovom razumijevanju da će injekcije izazvati zgrušavanje i neurološke probleme.
 • Kako su on i njegov kolega podigli uzbunu, podnijevši svoja otkrića kabinetu Ujedinjenog Kraljevstva, a nikakva odgovarajuća radnja nije poduzeta.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: screenshot expose-news.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. 4 igrača Bundeslige su u kratkom vremenu dobili rak testisa.
  što je neviđeno ne samo u povijesti Bundeslige, već uopće u povijesti nogometa.

  u srpnju su njemački mediji izvjestili da su rak testisa dobili Sebastian Haller (Borussia Dortumd), Marco Richter (Hertha Berlin) i Timo Baumgartl (Union Berlin).
  U rujnu je objavljeno da je od raka testisa također obolio i Nizozemac Boetius, također iz Herthe Berlin,
  Najpoznatiji od njih je francuz Haller, koji je bio golgeter Eintrachta Frnakfurt, prije koju godinu, dok je tamo trener bio Niko Kovač. Proljetos ga je iz Ajaxa kupila Borussia, ali on dosada još nije mogao zaigrati ni jednu utakmicu za Borussiju zbog bolesti.
  Koja je izgleda kod njega ima teži oblik, nego kod ostale trojice, koja su nakon operacija, već pomalo zaigrali za svoje momčadi.
  sva 4 igrača imali operacije u kojima im je odstranjen testis (ili obadva) i sva četvorica neće moći praviti djecu. Sva četvorica su mlađa od 30 godina.

  ovom možemo dodati i vijest, koja je prije mjesec dana iznenadila cijelu javnost, da je njemački vratar i kapetan njemačke repke, Manuel Neuer imao rak kože. To je sam objavio, nakon što je to držao u tajnosti nekih godinu dana. I rekao je da je bio operiran. Dakle, zna se da mu je dijagnoza raka kože ustanovljena negdje krajem 2021.

VEZANO

najnovije