Srijeda, 29 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiChelsea Clinton zagovara da WHO preuzme potpunu kontrolu nad svjetskim stanovništvom

Chelsea Clinton zagovara da WHO preuzme potpunu kontrolu nad svjetskim stanovništvom

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Za slijedeću plandemiju…

Chelsea Clinton i skupina kolega globalista zalažu se da Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) potpuno preuzme zdravstvenu kontrolu nad svjetskim stanovništvom nakon „pandemije“ COVID-19.

“Globalna zdravstvena kriza s kojom smo suočeni može se pretvoriti u povijesnu priliku za izgradnju pravedne globalne arhitekture zdravlja i ljudskih prava koja unapređuje zdravstvenu sigurnost i pravdu”, izjavili su bivša prva kćer i devet vrlo uglednih zagovornika javnog zdravlja u siječanjskom izdanju nekad uglednog recenziranog medicinskog časopisa The Lanceta.

Rasprava na 12 stranica pod naslovom “Ljudska prava i pandemija COVID-19: retrospektivna i prospektivna analiza”, zahtijeva “globalni mehanizam financiranja” za izvlačenje 48 milijardi dolara godišnje – što je jednako cjelokupnom američkom proračunu za inozemnu pomoć u 2021. – iz SAD-a i drugih bogatih nacija za “izvanrednu potrošnju javnog zdravstva”.

“To znači znatno više financiranja iz zemalja s visokim dohotkom za potporu zemljama s niskim i srednjim dohotkom”, napisala je skupina, bez davanja posebne formule za nacionalne doprinose.

Dio tog novca financirao bi “globalno postrojenje za pravednu distribuciju” za medicinske potrepštine, tretmane i cjepiva – slanje dragocjenih materijala siromašnijim nacijama i potencijalno uručivanje debelih ugovora dobro povezanim zdravstvenim neprofitnim organizacijama.

Ali kritičari su upozorili da bi globalni kvazi-vladin entitet koji je zamislio glavni autor Lawrence Gostin, profesor prava iz Georgetowna i apologeta SZO-a, mogao ugroziti slobodu i suverenitet SAD-a.

“Pravedno znači… diskriminaciju temeljenu na utrci za preraspodjelu usluga”, rekao je Christopher Rufo, suradnik Instituta Manhattan za The Post“Globalno je ideja da se… autoritet treba odreći nacionalnog autoriteta. Tako bi ljudi poput Chelsea Clinton mogli donositi odluke izvan demokratskog procesa.”

Grupa također poziva na međunarodne napore da se “riješi dezinformacija”, upućujući SZO da tjera kompanije društvenih medija na iskorijenjenje neslaganje: “SZO bi također mogla jasnije razjasniti očekivanja društvenih medija i drugih distribucijskih platformi.”

Ali s obzirom na opetovane neuspjehe dr. Anthonyja Faucija i drugih američkih zdravstvenih dužnosnika u vezi s COVID-om, “što je točno dezinformacija? I onda, tko odlučuje?” pitao se suradnik Zaklade Heritage Brian Schaeffer.

“Pod patinom zaštite ljudi, oni zapravo guše korisnu raspravu”, rekao je.

Chelsea Clinton (42), koja je magistrirala javno zdravstvo na Columbiji, pridonijela je eseju kao potpredsjednica Zaklade Bill, Hillary i Chelsea Clinton, velike neprofitne organizacije koju su osnovali njezini roditelji 2001. za borbu protiv HIV/AIDS-a, globalnog zagrijavanja, gladi u svijetu i drugih kriza.

No donacije obiteljskoj zakladi naglo su pale nakon što je Hillary Clinton napustila mjesto državne tajnice predsjednika Obame, a zatim su pale i kada je izgubila svoju kandidaturu za Bijelu kuću 2016.

Njihov godišnji prihod, koji je 2009. dosegao vrhunac od 246 milijuna dolara, pao je na samo 16 milijuna dolara 2020. godine, što je pad od 93%.

“Zaklada Clinton od početka se bavi ‘zdravstvenim upravljanjem’, odnosno surađuje s međunarodnim organizacijama i nacionalnim vladama na oblikovanju zdravstvene politike”, rekao je Peter Schweizer, autor knjige “Clinton Cash”.

“To često uključuje unosne ugovore i ‘javno-privatna partnerstva’ od kojih profitiraju veliki donatori Zaklade Clinton”, rekao je Schweizer.

Chelsea Clinton ne prima plaću od zaklade, prema njezinim najnovijim poreznim prijavama, ali dobiva povlastice poput letova prvom klasom od novca donatora.

Clinton nije odgovorila na zahtjev za komentar.

Esej je objavljen na internetu u studenom, a pojavio se neposredno prije prošlomjesečnih sastanaka iza zatvorenih vrata Međuvladinog pregovaračkog tijela WHO-a u Ženevi, gdje su predstavnici 194 zemalja izradili nacrt „Sporazuma o pandemiji“ koji će biti javno predstavljen u veljači.

Ugovor, predložen 2021., potencijalno bi mogao preinačiti međunarodno pravo kako bi WHO-u dao široku ovlast nad pravilima putovanja, cjepivima, intelektualnim vlasništvom i mnogo toga u budućoj pandemiji.

“Moglo bi se pokušati uspostaviti pravo na zdravlje kao neka vrsta super-prava iznad drugih prava, kao što je pravo na vlasništvo ili pravo na slobodno izražavanje”, rekao je Schaeffer.

Provjeri/nypost.com

Foto naslovnice: screenshot nypost.com

P O D I J E L I !

2 KOMENTARI

 1. he, he, kad se kaže “ugledni znastvenici” zna se tko su i što su: prostitutke globalističkog kulta..

  Čelzica Klinton,- tatina i mamina kćerkica, i ona je naravno upletena u elitarne krugove i mrežu kulta, u kojoj su njeni roditelji odavno upleteni.
  udata je za židovskog menadžera i banakara,→ Marca Mezvinskyog, koji je ranije bio u → Goldaman Saksu, a sada je u drugom “investicijskom” koncernu, →TPG.
  —–

  a evo tih 9 “uglednih”, tojest ukletih:

  Lawrence Gostin- elitarni odvjetnik zhidov,- ranije je radio u stožeru Hilary Clinton, dok je bila obamina ministrica u Obaminoj vladi. Još ranije Gostin je bio ravnatelj britanske organizacije za kofol ljudska prava “Liberty”, koja se u to vrijeme (80-ih) zvala “National Council for Civil Liberties” (NCCL). NCCL je 70-ih godina inače surađivao sa pedofilnim organizacijama u Britaniji(piše čak i u članku o NCCL-u) na vikipediji. zbog čega se NCCL 30-ak godina kasnije kofol ispričao…

  Eric A Friedman,- također elitarni odvjetnik i zhidov.I član Rockefellerovog CFR-a (vijeće za vanjske odnose)

  Sara Hossain, – također odvjetnica iz Bangladeša, iz elitne vladajuće bogate kaste Sindh, iz koje su mnoge glavešine i u Pkaistanu i Bangladešu.. Udata za britanskog novinara i aktivista, zhidova Davida Bergmana

  Joia Mukherjee- profesorica na Department of Global Health and Social Medicine na elitnom sveučilištu →Harvard. članica →WHO-a
  otac indijac, majka amerikanka

  Saman Zia-Zarifi, američki elitarni odvjetnik iranskog porijekla, u organizacijama kulta. ranije radio za →Amnesty Intternational, kofol organizaciju ljudskih prava, koju između ostalih financiraju zaklada Rockefeller i zaklada Ford, a sada je glavni tajnik druge organizacije za “ljudska prava”: International Comission of Jurists” (ICJ). osnovane 1952. A u financiarnju ICJ-a je, prema podatcima sa engleske vikipedije, prste imala i CIA. I to tako što su tada poznati Rokefelerovi ljudi, Allan Dulles i John McCloy (bio predsjednik CFR-a), imali prste u osnivanju ICJ-a, kao protuteže organizaciji “International Association of Democratic Lawyers”- koja je tada bila pod utjecajem SSSR-a. današnji predsjednik ICJ-a je zhidov Robert Goldman. Među članovcima ICJ-a su mnogi odvjetnici, suci, pravnici iz zapadnih zemalja, koji su u mreži kulta. kao npr. i → Mary Robinson, bivša komesarka UN-a za ljudska prava, inače sudionica skupova Bilderberga

  Umunyana Rugege – južnoafrička aktivistica globalističkog kulta. članica think tanka → The Aspen Institute, koji je jedna od Rokefelerovih podorganizacija. članica → mreže Aspen Global Leadership Network u okviru Aspen Instituta.
  Ujedno je ona izvršna direktorica organizacije za “ljudska prava” → SECTION27, sa sjedištem u Južnoj Africi. međutim, dovoljno je pogledaio, tko su donatori za ovu organizaciju i sve je jasno: Tu su između ostalih, Soroseva zaklada Otvoreno društvo, Zaklada Ford, zaklada Levi Strauss, Zaklada Openheimer…zaklada Sigrid Rausing (britanske tajkunke, švedskog porijekla, koja sa svojom zakladom, zajedno sa sorosem i kompanijom, sufinancira ovakve mnoge organizacije iz mreže kulta po cijelom svijetu). Aspen Global Leadership Network je partner sa → SECTion27

  https://section27.org.za/our-funders/

  Paulo Buss- brazilski liječnik iz mreže kulta. Radio je za →WHO. A sada je predsjednik WFPHA (World Federation of Public Health Associations) (Svjetskog društva za javno zdravstvo) još jedne organizacije iz velike mafijaške mreže kulta. U kojoj su članice mnoge slične organizacije iz mnogih država svijeta, među njima i →Hrvatsko društvo za javno zdravstvo-HDJZ.
  Inače, Paulo Buss piše i za veliku sorosevu organizaciju → “Project Syndicate”, koja okuplja blizu 400 mainstream medija i medijskih kuća širom Europe, asjediše joj je u Pragu.
  https://www.project-syndicate.org/columnist/paulo-buss

  Miriam Were – stara plaćenica kulta iz Kenije (83 godine). Ranije dugo godina radila za UNFPA (Fond UN-a za stavnovništvo), za WHO, za UNICEF.. i naravno članica je komisije propagandnog časopisa kulta The Lancet za kovid.
  pored toga od 2021. radi i za NIHR- britansku državnu zdravstvenu organizaciju

  Ames Dhai, – južnoafrička aktivistica kulta (iz indijske etničke manjine), članica “međunarodne komisije za bioetiku” u okviru → UNESCO-a. Ravnateljica →”Steve Biko Centre for Bioethics” u Johanesburgu u Južnoj Africi. Taj centar usko surađuje sa →EU, sa →UN-om i → UNESCO-om , kao i sa →NIH-om u SAD-u.
  NIH- National Institutes of Health je poznata državna organizacija u SAD-u, koja je zajedno sa CDC-om i Faučijevim NIIAD-om imala svoje prstiće u sprovođenju plandemije u SAD-u.

 2. Impresivno raskrinkavanje Tame.

  Pitanje je zasto homo vulgaris (vecinske mase ljudi) ne mare za ove fakte… Da,dobar dio se probudio u zadnju dekadu,ali veliko stado ipak ne.

  Odgovor: radi prijestupa kao nacina zivota, egoizma, trke za zaradom, materijalizma, oponasnjem tiranina – oni izgubihu mudrost te sada pasuci idu ravno pod noz koljaca, dragovoljno.

  Tipicno ponasanje domacih ljudi: jedan iznajmljivac u susjedstvu, demontirao vrata i prozore jednoj samohranoj majci jer ne moze da plati, unaprijed, poskupljenu ratu.
  Narod (kriticna masa) je pun korupcije, mita, pohlepe, otimacine, prijevare, zakidanja place, nepotizma, pornografije, preljuba, opijata itd. I ZATO I JESU IZRUCENI TIRANIJI N.W.O. !
  Sto zaradise, dobise.

  Samo postena manjina ce dobro proci.

VEZANO

najnovije