Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaEkonomijaCijene prehrambenih proizvoda i građevinskog materijala znatno pale na svjetskim burzama, ali...

Cijene prehrambenih proizvoda i građevinskog materijala znatno pale na svjetskim burzama, ali medijima to nije zanimljivo

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Usmjeri pažnju na druge teme

Septički main stream medijski prostor radi vrlo usmjerenu plaćeničku kampanju, u skladu s globalističkim narativom, te svu svoju narativnu kampanju usmjerava u onom pravcu u kojem to žele tehnokrati iz sjene.

Da je to upravo tako, pokazuje i slijedeći primjer. Naime, matematičar i poduzetnik Nenad Bakić je na svojim facebook stranicama objavio vrlo zanimljive postove o stanju svjetskih burzi za neke osnovne prehrambene proizvode i građevinske materijale.

Kao primjeri osnovnih prehrambenih proizvoda uzeti su suncokretovo ulje, pšenica, šećer i kava, dok su kao osnovni građevinski materijali izdvojeni aluminij, čelik, drvo i bakar.

Pokazuje se da su svi navedeni prehrambeni proizvodi čije cijene su, uzgred budi rečeno, znatno porasle od početka rata u Ukrajini, sada ponovo na razinama od prije početka rata.

Slično je i s cijenama građevinskih materijala, koje su znatno pale, na razine od prije godinu dana.

To što ovih informacija nema u medijima, zapravo nikoga ne treba niti čuditi, no postavlja se pitanje što to rade vlade i u čiju korist. Zašto se nitko od vladajućih ne oglašava po ovom pitanju i zbog čega ne propitkuju kako to da trgovci i građevinari nisu korigirali cijene u skladu sa stanjem na svjetskim burzama? Vlade su tu radi nas, sjećate se te paradigme?

Foto naslovnice: unsplash.com

1 KOMENTAR

  1. Sve velike Korporacije su u rukama svetske cionisticke mafije, direktno ili indirektno. Ekstra Profit, dobijen povecenjaem cijena
    ,znaci pljacka naroda i drzava opcenito. Ista prica kao i prisila uvodenjem cjepiva zbog rezirane Epidemie. Mada u tom slucaju , samo drzava koje placaju Farma mafiji enormne iznose. Dakle, eto nam novog Svjetskog poretka. A cijene nece padati…..

VEZANO

najnovije