Četvrtak, 8 lipnja, 2023
NaslovnicaVijestiCNN vlasnicima pasa i mačaka: „Hranite ih kukcima umjesto mesom zbog klimatskih...

CNN vlasnicima pasa i mačaka: „Hranite ih kukcima umjesto mesom zbog klimatskih promjena!“

5
(8)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Vau! Mijau!

Mačke i psi kućni ljubimci krivi su za klimatske promjene, navodi se u izvješću CNN-a u kojem se vlasnicima kućnih ljubimaca kaže da se suzdrže od hranjenja svojih mačaka i pasa mesom i umjesto toga počnu posluživati ​​”obroke od insekata” ili meso uzgojeno u laboratoriju.

Prema izvješću CNN-a, kućni ljubimci najviše pridonose takozvanoj “klimatskoj krizi” zbog svoje tradicionalne prehrane koja se temelji na mesu. Ako vlasnici nisu spremni eliminirati svoje ljubimce, CNN im savjetuje da radikalno promijene ono što im serviraju za vrijeme obroka.

CNN daje savjete o tome kako se uskladiti sa “zelenom agendom” globalističke elite, smanjenjem “ugljičnog otiska šape” vaših ljubimaca, tako što ćete hraniti pseće prijatelje “hranom na bazi insekata” i usvojiti male glodavce umjesto pasa.

Upute usklađene s WEF-om pojavile su se u članku koji je CNN objavio krajem prošlog mjeseca pod naslovom: “Naši kućni ljubimci dio su klimatskog problema. Ovi vam savjeti mogu pomoći da minimalizirate njihove ugljične otiske.”

Savjet da svoje ljubimce kaznite prehranom koja se temelji na kukcima zanimljiv je s obzirom na to da je Bill Gates nedavno uhvaćen kako priznaje svom užem krugu da “zelena agenda” koju promiče globalna elita zapravo neće poslužiti za rješavanje “klimatske krize”.

Članak je prošao uglavnom nezapaženo sve dok ga CNN nedavno nije promovirao na društvenim mrežama, gdje je bio naširoko ismijavan.

Citirajući studiju iz 2017. godine, koja je tvrdila da hranjenje mačaka i pasa ima isti učinak ugljika kao 13,6 milijuna automobila na cestama, autor je priznao da ne morate eliminirati svog krznenog prijatelja, ali biste trebali prihvatiti klimatske prihvatljive prakse kada je u pitanju imati kućnog ljubimca.

“Mogli biste razmisliti o manjim pasminama ili vrstama ako želite smanjiti svoj utjecaj na planet. Ugljični otisak šape čivave bit će mnogo manji nego na primjer od bernardinca”, stoji u članku.

CNN čak savjetuje ljudima da uopće ne udomljavaju pse, nego umjesto toga nabave manju životinju s manjim ugljičnim otiskom, poput ptica, kornjača i malih glodavaca.

Korisnici Twittera brzo su ismijali CNN-ov članak.

Glumac James Woods je izjavio: “U redu. To je to. Što je previše, previše je. Ovi liberalni luđaci krenuli su za našim oružjem, našim automobilima, našim novcem, našom djecom, ali kada krenu za našim krznenim hamburgerima, to je to. Počinje igra!”

Pisac Ian Miles Cheong napisao je na Twitteru: „Ekolozi: ‘ubijte svoje ljubimce. Time ćete ih riješiti njihovog ugljičnog otiska.’”

Korisnik Twittera dodao je: “Vanderbilt Cooper će i dalje letjeti uokolo svojim privatnim zrakoplovom, ali vi želite da se riješimo Fida kako bismo zaustavili klimatske promjene.”

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 8

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije