Četvrtak, 8 lipnja, 2023
NaslovnicaVijestiCovid aplikacija kaže da je njemački ministar zdravstva Lauterbach zadnji put „cijepljen“...

Covid aplikacija kaže da je njemački ministar zdravstva Lauterbach zadnji put „cijepljen“ prije 271 dan

5
(30)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pogubljen u brojevima…

Karl Lauterbach, koji je tvrdio da je primio četiri doze „cjepiva“, u petak je pokazao svoju digitalnu potvrdu o cijepljenju, a provjera pomoću aplikacije CovPassCheck je pokazala da je zadnje „cjepivo“ primio u studenom 2021. godine., kada četvrta doza nije niti bila u ponudi.

Da je „cijepljen“ upravo četiri puta, Lauterbach je rekao javno nekoliko puta, a posljednji put kada je objavio da je zaražen koronom. Na upit ni on ni njegovo ministarstvo ne žele reći kada je to bilo. Provjera njegovih digitalnih potvrda o cijepljenju s aplikacijom CovPassCheck sada je otkrila da posljednje digitalno ažuriranje podataka o cijepljenju obavljeno prije 271 dana, tj. sredinom studenog 2021., što je zabilježeno kao “osvježavajuće cijepljenje”.

Naime, ministar zdravstva je u petak na konferenciji za novinare pred kamerama držao svoju digitalnu iskaznicu cijepljenja i QR kod, pri čemu je službeno sniman i fotografiran. Na brojnim fotografijama vidljiva je ministrova potvrda. Kao i milijuni drugih certifikata, ona se može legalno provjeriti u samo nekoliko klikova pomoću aplikacije CovPassChecka.

Doduše, postoji mogućnost da je Karl Lauterbach kasnije primio i četvrto cjepivo, što nije zabilježeno u digitalnom kartonu cijepljenja.

Tko će ga znat…jedna doza placeba više manje…

Foto naslovnice: screenshot berliner-zeitung.de

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 30

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije