Petak, 22 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiDa nije tragično bilo bi smiješno! Ursula Von der Leyen dobila nagradu...

Da nije tragično bilo bi smiješno! Ursula Von der Leyen dobila nagradu „Veliki Reset“!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Goalkeepers Global Goals Awards (GGG-666 Awards)

Predsjednica EU Ursula von der Leyen dobila je nagradu „Veliki Reset“ za svoju predanost ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih naroda.

Zaklada Gates imenovala je Von der Leyen kao jednu od četiri dobitnika nagrade „Goalkeepers Global Goals Awards“, također poznate i kao nagrade „Veliki Reset“.

Ostali dobitnici su Radhika Batra, suosnivač Every Infant Matters; Zahra Joya, novinarka iz Afganistana; i Vanessa Nakate, klimatska aktivistica iz Ugande.

Još donedavno se Veliki reset Svjetskog ekonomskog foruma nazivao samo teorijom zavjere, a sada predsjednica EU komisije prima nagradu za svoju predanost njegovom provođenju.

Ceremonija dodjele nagrada, koju su dodijelili Bill Gates i njegova bivša supruga Melinda French Gates, nije trebala biti satira: Von der Leyen je pohvaljena za svoju ulogu u kupnji i distribuciji „cjepiva“ protiv covida-19.

Inače, da podsjetimo, njezin suprug Heiko direktor je tvrtke Orgenesis koja je u vlasništvu Pfizera – iste tvrtke s kojom je Ursula potpisala tajni ugovor vrijedan 71 milijardu eura.

Šefica EU-a održala je govor kojeg donosimo u cijelosti:

„Draga Melinda, dragi Bille, cijenjeni gosti,

Puno vam hvala.
Velika je čast primiti ovu nagradu.

Dopustite mi da ga posvetim i podijelim s milijunima običnih Europljana koji su nam svima pomogli da prebrodimo pandemiju. Od znanstvenika koji su razvili naša cjepiva koja spašavaju živote do radnika na prvoj liniji u našim bolnicama i osnovnim službama. I ova nagrada je za njih. 
Naučila sam tri glavne lekcije:

Prvo: Izvrsnost kroz natjecanje. Neke su regije diktirale koja bi istraživanja trebala biti provedena na cjepivima – i nisu uspjela. Nismo odabrali jednog inovatora, već smo dopustili da se različiti natječu dok smo kroz financiranje stvarali povoljno okruženje. Iskoristili smo moć privatnog sektora. Ne treba nas iznenaditi što su otvorena društva razvila i proizvela milijarde cjepiva koja spašavaju život.

Drugo: Ostanite otvoreni prema svijetu. Pritisak za zatvaranje granica i zabranu izvoza cjepiva bio je ogroman. Za razliku od gotovo svih drugih regija u svijetu, odoljeli smo iskušenju. Umjesto toga, uveli smo mehanizam transparentnosti. To je stvorilo povjerenje. Povjerenje među državama članicama da je distribucija poštena. Povjerenje među našim partnerima u inozemstvu. I povjerenje u jednak tretman za proizvodne tvrtke. 

Treće: Podijelite tehnologiju i znanje sa svijetom. Danas Afrika uvozi 99% svih potrebnih cjepiva. Ovo nije održivo. Počeli smo se udruživati ​​s Afrikom i Latinskom Amerikom kako bismo s vremenom stvorili proizvodne kapacitete i potreban ekosustav u regiji za regiju. Od tehnologije mRNA do poticajnog regulatornog okruženja do razvoja vještina.

Je li sve išlo po planu? Ne, postojao je globalni nedostatak pripremljenosti. Ti si, Bille, to već predvidio i upozorio nas 2015. Ali naučili smo lekciju i globalni sustav pripravnosti je u izgradnji.

Hvala vam još jednom na ovoj nagradi.“

U međuvremenu je Europsko javno tužiteljstvo pokrenulo istragu o nabavi „cjepiva“ protiv covida-19 u EU, nakon što se dugo kritizirala tajnovitost ugovora između Europske komisije i Pfizera, vrijednog milijarde dolara, a Von der Leyen odbila razjasniti svoje pregovore sa šefom Pfizera Albertom Bourlom.

Provjeri/newspunch.com/ec.europa.eu

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. kći iz imućne protestantske obitelji Albrecht plemićkog podrijetla iz Hannovera. Imaju čak vlastiti obiteljski grb
  otac Ernst Albrecht, je bio premjer pokrajine Donja saska,
  Ima 5 braće. svi su na nekim dobrim funkcijama. Jedan od njih je šef koncerna Deezer, koji nudi glazbu za download na internetu (za lovu naravno). Jedan drugi brat je bio dugogodišnji član upravnog odbora firme Aurelius.

  udata za Heika von der Leyena (prezime mu odaje da je također plemićkog podrijetla), . Imaju 7 djece.
  članica njemačke luteranske evanđeličke crkve.. u kojoj odavno i gejevi i lezbe mogu biti svećenici i transrodni i svi ostali..a uskoro će valjda biti i životinje svećenici

  3x uzastopce sudjelovala na skupovima bildereberga

  prije 5 godina, bila je jedan od ukupno 75 zastupnika CDU-a, (od ukupno njih 300 i nešto), koji su u parlamentu glasali za legalizaciju gej braka. Zakon je prošao, jer su pored ovih 75 za to glasali i svi zastupnici SPD,a FDP-a, Zelenih i Ljevice. ustvari je sve bio dogovoreni igrokaz, jer je gej brak u njemačkoj faktički legaliziran već odavno. ali ne zove se više gej brak već “brak za sve”. taj novi eufemnizam, proturen je po 1. put, baš prije 5 godina na ovom glasanju.
  Očito se sa ovim eufemizmom, već unaprijed otvaraju vrata i za buduće legalizacije, svih mogućih brakova jer izraz “brak za sve” je neograničen i može obuhavtati sve i svakoga.. i čovjek i drvo
  mislim da je ursulica postepeno inicirana i uvođena u satansku kabalu, kada je krenula sa političkom karijerom…
  postala je prisna prijateljica i desna ruka iluminatice i kriptovke, Angele Merkel, to govori sve

  već kada je dobila svoju 1. funkciju u 1. mandatu merkeličine vlade 2005-09, kao ministrica za obitelj, zataškala je veliki pedofilski skandal.. kada su 2007. otkrivene 2 brošure, pod naslovom “tijelo, ljubav, igre liječnika” namjenjene za djecu od 0 do 6 godina, tj. za njihove roditelje. Te su brošure bile najbljutavija kriminalna pedofilska propaganda kinseyske pseudo znanosti, tojest otvorene pedofilije,. gdje se preporučavala masturbacija za malu djecu od 2 godine.. i slično..
  brošure zu brže bolje bile povučene, ali nitko nije kazneno odgovarao, Ursula kao nadležna ministrica je sve zataškala.

  kasnije je u 2. mandatu bila ministrica za rad (2009- 2013.) i u 3. , mandatu, ministrica za obranu (2013-17) i u 4. mandatu opet minstrica obrane (2017-19), nedovršeni mandat, jer su je gospodari postavili na čelo EK/a

  iako ona uopce nije bila kandidat na EU izborima 2019..

  zapravo ona nema blage veze ni o čemu, ali je pouzdani vojnik kulta

VEZANO

najnovije