Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeDeaktivirani: od jučer 4 milijuna novih Covid ilegalaca u Francuskoj

Deaktivirani: od jučer 4 milijuna novih Covid ilegalaca u Francuskoj

Nisu pristali na 3. dozu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Od jučer, 15. veljače, u Francuskoj će biti deaktivirane Covid potvrde onim osobama koje nisu primile treću dozu pripravka protiv bolesti Covid-19, i to ukoliko su drugu dozu primile prije 15. listopada 2021. Inače, francuska Vlada skratila je rok za primanje booster doze sa sedam na četiri mjeseca. Bravo za francusko zakonodavstvo i tzv. znanost! Usput rečeno, nakon ukidanja svih ograničenja od 1. veljače, Danska se sprema napustiti program cijepljenja.

Prema posljednjim procjenama Opće uprave za zdravstvo, najmanje četiri milijuna Francuza, za koje se od jučer smatra da nisu cijepljeni (cijepljen danas je necijepljen sutra!), izgubit će propusnice. U takvoj je situaciji 28. siječnja bilo 7,5 milijuna Francuza, no u međuvremenu je bilo dodatnih cijepljenja i infekcija (zaraza koronavirusom „ekvivalentna“ je jednoj dozi). Za ostale, kako ističe Vlada, QR kôd stare potvrde o cijepljenju automatski će postati nevažeći (kategorija „potvrda istekla“) i više se neće moći koristiti kao propusnica.

Dakle 4 milijuna Francuza koji su već primili dvostruku dozu, ali nisu pristali na treću, od jučer su izjednačeni s necijepljenima te su im se,u duhu njihove famozne krilatice „Sloboda! Jednakost! Bratstvo!“, pridružili u svijetu društvene izolacije u kojem necijepljeni obitavaju već mjesecima. Primjenom znanstveno neutemeljenih i zdravstveno neučinkovitih restriktivnih mjera plandemijski režim stavlja građane na sleep mode, izazivajući ujedno polarizaciju društva u kojem se potom događa buđenje jedne nove kontra kulture.   

VEZANO

najnovije