Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeDiskriminacijski poziv na domjenak ogranka Hrvatske komore građevinskih inženjera

Diskriminacijski poziv na domjenak ogranka Hrvatske komore građevinskih inženjera

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Na adresu portala poslani su nam screenshotovi email pozivnice za božićni domjenak jednog područnog odbora Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Malo je reći da smo ostali šokirani pročitanim, jer pozivnica kao da datira iz 30-tih i 40-tih godina prošlog stoljeća!

Naime, u prvom dijelu teksta pozivnice, predsjednik područnog odbora objašnjava kako su prisiljeni zbog malog prostora područnog ogranka organizirati domjenak u jednom restoranu, te poziva članove da se prijave za isti.

No, ono što slijedi u tekstu maila je, u najmanju ruku čista diskriminacija.

„Nadam se da ste svi odgovorni i da ste cijepljeni, a molio bih one koji iz bilo kojeg razloga nisu obavili cijepljenje da preskoče ovogodišnji domjenak radi sigurnosti svojih kolega koji će doći na domjenak.“

Dakle, „gospodin“ koji stoji iza ovih riječi, osim što uopće ne priznaje svjetska znanstvena saznanja o tome kako cijepljeni i necijepljeni u najmanju ruku podjednako šire virus, poziva svoje necijepljene kolege na bezuvjetno štovanje cijepljenih kolega kao neke „više i čiste rase“! Skandalozno!

I da stvar bude još gora, nakon što mu je očigledno pristigao poveći broj odgovora ljutitih kolega, predsjednik područnog odbora šalje i drugi mail, kao tobožnje pojašnjenje prvog maila.

U početnom dijelu teksta „pojašnjenja“, predsjednik područnog odbora sam sebe demantira jer kaže da nije tražio da posjetioci imaju covid potvrde jer to restorani niti ne traže. Pa, čemu onda ovakvo svojevoljno izmišljanje diskriminacijskih epidemioloških pravila?

„Moja je molba bila samo da oni koji nisu cijepljeni, iz bilo kojeg razloga, preskoče ovaj domjenak kako zbog vlastite sigurnosti, tako i zbog sigurnosti svih onih koji će biti u restoranu.“

Ovom rečenicom predsjednik područnog odbora priznao je da ni sam ne vidi logiku svojeg diskriminacijskog poziva, već da je prisiljen slijediti globalističku demagogiju koja ima za cilj stvaranja razdora između cijepljenih i necijepljenih.

Pozivamo Hrvatsku komoru inženjera građevinarstva da preispita postupke predsjednika svojih područnih odbora, a sve članove, bilo oni cijepljeni ili necijepljeni da bojkotiraju ovakva druženja jer se radi o diskriminaciji jednog dijela članstva!

Molimo vas da podijelite!

VEZANO

najnovije