Petak, 22 rujna, 2023
NaslovnicaNajnovijeDisney sve više nameće gay propagandu

Disney sve više nameće gay propagandu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Više od crtanog

Disney se posljednjih godina prometnuo u vodećeg promotora tzv. „Woke“ kulture među mlađom populacijom i djecom. Tako će u najnovijem animiranom uradku iz Disneyjevog studia, „Strange World“ biti prikazana prva gay tinejdžerska romansa.

Naime, iako je početak prikazivanja zakazano tek za 23. studenog ove godine, u opticaj su puštene neke sekvence filma, među kojima je i ona koja otkriva i tinejdžersku gay romansu. Scena prikazuje dječaka Ethana koji flerta s drugim dječakom po imenu Diazo pred njegovim prijateljima, koji ga zadirkuju. Njegov otac kasnije mu se pridružuje i dodatno ga osramoti riječima: “Drago mi je što smo se upoznali! Moj sin stalno priča o tebi”, za što su mnogi napisali da se zapravo radi o „iskazu prihvaćanja“.

Da se nazire predložak po kojem je Disney počeo proizvoditi animirane filmove, vidjelo se i u nedavnom spinoff uratku „Priče o igračkama“ pod imenom “Lightyear”, u kojem se dogodio i prvi istospolni poljubac. Zbog ovog je film, navodno, zabranjen u 14 zemalja.

VEZANO

najnovije