Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeDo 2030. svijet samo za bogate

Do 2030. svijet samo za bogate

Novi feudalizam

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ako čitate ovaj tekst onda postoji velika vjerojatnost da ste svjesni kako stvari u svijetu zapravo stoje. Znate ono, da se vlade naših zemalja ne bore za zdravlje vlastitih građana namećući im prisilno „cijepljenje“, da se ne radi o zaštiti ekologije i Zemlje kada se govori o zaustavljanju „klimatskih promjena“, da se ne radi o pokušajima „uspostave mira“ u ratom zahvaćenim područjima…sve je gotovo obratno od onoga što nam Oni poručuju i plasiraju putem njihovih medija…

Sotona je otac laži i predstavlja nam stvarnost u potpuno suprotnom svjetlu…Božja kreacija je, pak savršena, a najbolje se ogleda u djeci, pogotovo onoj najmlađoj.   

Kako izgleda sraz ovih dviju „zaraćenih strana“ pokazao je dječak koji je svojim nevinim pitanjima totalno zbunio njemačku ministricu vanjskih poslova i promotoricu „opasnosti klimatskih promjena“ iz redova Schwabovog Young Global Leader sustava, Annalenu Baerbock.

U svojoj dječjoj neopterećenosti, ovaj dječak je ministrici postavio sasvim logična, zdravorazumska i životna pitanja koja se u biti nameću sama po sebi. Koprena medijske propagande toliko je zamaglila vid i oduzela moć rasuđivanja odraslim ljudima, pa nije ni čudo da niti ne mogu postaviti ovakva pitanja.

S druge strane, i oni koji naslućuju o čemu se radi toliko su inertni da će radije „odglumiti“ da su sva nametnuta ograničenja mobilnosti potrebna, baš kao i „zelena agenda“, kao dio projekta zvanog Veliki reset.

Jasno je zašto su im djeca na meti. Ona su čista božanska kreacija, koja im tako jednostavno skida maske s demonskih lica.

Dok god budemo čuvali djecu od Njih, optimizam i nada će postojati…

VEZANO

najnovije