Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeDobila otkaz nakon što je u prijenosu uživo iznijela istinu

Dobila otkaz nakon što je u prijenosu uživo iznijela istinu

Nakon što je Ivory Hecker, 32-godišnja novinarka Fox 26 Houston-a, u prijenosu uživo iznijela tvrdnju da je njena tv postaja spriječava u prenošenju točnih informacija gledateljima, vrlo brzo nakon toga primila je poziv svoje nadređene koja ju je obavijestila da je suspendirana i da je dobila otkaz.

„Objavit ću snimku o onome što se događa iza scene u Foxu, jer se odnosi na vas, gledatelje“, rekla je Ivory u obraćanju koje je šokiralo njene nadređene.

Izvor: YouTube (Project Veritas)

17-minutni video postavljen je na Project Veritas stranici u kojem se vidi kako pomoćnik glavnog urednika vijesti govori Ivory da postaja više neće raditi priče o Bitcoinu i drugim kriptovalutama jer ne žele privlačiti „siromašnu afro-američku publiku“. U drugom dijelu, vidi se kako drugi nadređeni govori Ivory kako je „podbacila kao novinarka“ jer je promovirala lijek hydroxychloroquine, anti-malarijski lijek kojeg je gurao bivši američki predsjednik Donald Trump, kao lijek protiv koronavirusa.

Izvor: YouTube (Project Veritas)

„Čeznula sam da se raziđem s ovom neobičnom, pomalo nesretnom korporacijom od prošlog kolovoza, kada sam shvatila što su oni“, rekla je Ivory Hecker za Daily Beast.

Mi bismo dodali da se ovakve situacije prikrivanja istinitih informacija vrlo vjerojatno događaju na dnevnoj bazi u svim main stream medijima, a novinari zabrinuti za svoj posao šute.

No, nadu budi činjenica da očigledno postoji još određeni broj časnih ljudi koji ne žele prodavati svoj ponos i raditi pod čizmom lažnog narativa.

Podijeli!

VEZANO

najnovije