Subota, 10 lipnja, 2023
NaslovnicaNajnovijeDr. Andrew Wakefield: „Čak 72% Amerikanaca se više ne želi cijepiti, a...

Dr. Andrew Wakefield: „Čak 72% Amerikanaca se više ne želi cijepiti, a Bill Gates je slomljen čovjek“

5
(77)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„I’m broken“

Gostujući u emisiji „Rješenje“ (eng.“The Solution“) na CHD.tv kod dr. Tony O’Donnell-a, dr. Andrew Wakefield iznio je vrlo zanimljiva zapažanja o kampanji „cijepljenja“ u SAD-u.

Inače, CHD.tv je američka neprifitna aktivistička grupa koja je uglavnom poznata zbog svojih skeptičnih stavova vezanih uz cjepiva, a osnivač joj je dobro poznati Robert F. Kennedy Jr.

U emisiji pod nazivom „Kraj čovječanstva“, dr. Andrew Wakefield je iznio podatak da se u ovom trenutku čak 72% Amerikanaca više ne želi „cijepiti“ protiv koronavirusa, bilo da se radi o prvoj, drugoj ili trećoj dozi. Prema njegovim riječima, to predstavlja strašan neuspjeh u ime programa „cijepljenja“.

„Ako ste vidjeli Billa Gatesa u njegovom zadnjem intervjuu, morali ste primijetiti da se radi o slomljenom čovjeku. To „cjepivo“ je doživjelo potpuni neuspjeh i to neuspjeh na toliko mnogo razina“, rekao je Wakefield, te dodao: „Ono što su učinili je da su iscrpili povjerenje javnosti i neće ga više dobiti natrag. Javnost im više ne vjeruje!”

Ukoliko je točno, radi se o zbilja dobrim vijestima…

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 77

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije