Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeDr.sc. Naomi Wolf: Pfizerovi dokumenti mogli bi otkriti brojne prevare u poslovnom...

Dr.sc. Naomi Wolf: Pfizerovi dokumenti mogli bi otkriti brojne prevare u poslovnom svijetu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pfizergate

Gostujući u emisiji Bannons War Room američka novinarka i aktivistica dr.sc. Naomi Wolf kao rješenje za okončavanje plandemije, osim mirnih prosvjeda kao masovnog izraza neposluha kvalitetno organizirane vojske građana, predlaže podizanje brojnih tužbi protiv liječnika, čelnika u obrazovanju, političara, državnih dužnosnika i ostalih koji nameću obvezno cijepljenje i provođenje mjera protiv bolesti Covid-19, ondje gdje naravno postoje pravne osnove i zakonodavni kanali koji to omogućuju.

Naime, jednom kad istražni proces započne slijedi otvaranje brojnih dokumenata koji skrivaju osjetljive kompromitirajuće podatke za koje nadležni nipošto ne žele da javnost sazna za njih (primjerice za milijarde dolara poreznih obveznika kojima je Bidenova administracija „uložila“ u medijske kuće koje su uporno reklamirale obvezno cijepljenje). Stoga kako se broj tužbi ne bi dalje povećavao, a s njima i curenje informacija o korupciji, pomalo se u nekim državama ili pokrajinama odustaje od inzistiranja na obveznom cijepljenju.

Tijekom plandemije farmaceutske tvrtke zaradile su milijarde dolara vrijednu dobit od svog navodnog „čudotvornog lijeka“, a u Pfizeru su samo za 2022. očekivali zaradu od vrtoglavih 54 milijarde dolara. To su između ostalog postigli i podmićivanjem na Wall Streetu, o čemu se saznalo zahvaljujući Edu Dowdu, zviždaču s Wall Streeta, koji pojašnjava kako Pfizerova djelatnost nije isključivo farmaceutska prijevara: za vrijeme lockdowna odluka da su neke djelatnosti od esencijalne važnosti a time i „privilegirane“ u odnosu na druge, baš kao i tvrtke koje se bave tim djelatnostima, u tolikoj je mjeri utjecala na sam sustav kapitalizma u cjelini da su se u svijetu mešetarenja počela odvijati zakonita ali neetička ulaganja na tržištu dionica.

Što se tiče Pfizera, njihov „lijek“ ne samo da nije zaustavio bolest Covid-19, već je podvrgnut istragama zbog brojnih zastrašujućih nuspojava. I premda je Pfizer možda do sada bio imun na tužbe, slijedeći logiku dr. Naomi Wolf, vlastiti dokumenti tvrtke mogli bi biti njihova konačna propast iako se iz tvrtke pravdaju kako se pad vrijednosti njihovih dionica događa zbog širenja dezinformacija.

Ako se prijevara uistinu može dokazati u redovima Pfizera, to će ozbiljno narušiti njihov dosadašnji imunitet od kaznenog progona, čemu se definitivno radujemo!

Sibylla

VEZANO

najnovije