Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeEvo zašto je pandemija necijepljenih laž (2)

Evo zašto je pandemija necijepljenih laž (2)

„Radi se o epidemiji necijepljenih, epidemija bez sumnje pogađa necijepljene.“

izjavio je danas (19.08.2021.) ministar zdravstva Republike Hrvatske Vili Beroš.

Zvuči vam poznato? A kako i ne bi kad smo o ovome pisali prije otprilike mjesec dana (Evo zašto je „pandemija necijepljenih“ laž) i upozoravali što će se dalje događati s plandemijom.

Evidentno je s vrha piramide stigla naredba da se krene s akcijom „epidemija necijepljenih“ na svjetskoj razini, jer kako drukčije objasniti simultano i idealno orkestrirano ponavljanje iste mantre crne psihijatrije gotovo svih vlada svijeta i svih plaćeničkih MS medija: „epidemija necijepljenih, epidemija necijepljenih, epidemija necijepljenih…“

Pogledajte video:

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Objavu dijeli 𝑾𝒆❜𝒓𝒆 𝑻𝒉𝒆 99% (@free_mind_awareness)

Mi ponavljamo zaključke prethodnog članka i kažemo: „Lažete! Lažete! Lažete!…“, a tome u prilog idu primjeri Islanda koji se „hvali“ 71%-tnom procijepljenošću stanovništva ili Izraela koji kaže da je procijepio 58% zemlje, a u kojima ponovo „bukte“ zaraze (link1 – Island, link2 – Izrael).

Kako smo to već prije objašnjavali, sada se cijepljeni koji se razbole više ne testiraju, pa ispada kao da se razbolijevaju samo necijepljeni…preočigledno, prejadno gospodo! Neće vam uspjeti!

Podijeli!

VEZANO

najnovije