Utorak, 28 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeFDA odobrila „cjepiva“ za bebe od 6 mjeseci

FDA odobrila „cjepiva“ za bebe od 6 mjeseci

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zlo ide dalje

Dana 17. lipnja 2022., američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) dala je hitno odobrenje (EUA) za “cjepiva” protiv Covid-19 za bebe od šest mjeseci.

Dosad je odobrenje bilo samo za djecu od pet godina i to samo za Pfizer injekciju, dok su Modernin pripravak smjele uzimati osobe od 18 i više godina. Sada, zahvaljujući FDA, svoj američkoj dojenčadi je odobren ulazak u neizvjesnost posljedica „cjepiva“ bilo kojeg proizvođača.

Ovi pripravci, naravno, ne doprinose zdravlju i potpuno su nepotrebni za bilo koga, a pogotovo za bebe. No, s druge strane jasno je da Pfizer i Moderna žele što veći profit, pa bi se FDA-ov potez mogao protumačiti kao podizanje cijena dionica ovih tvrtki na Wall Streetu na štetu dječjih života.

FDA je u priopćenju priznala da je Pfizerovim kliničkim ispitivanjem koje je uključivalo djecu “utvrđeno da nije pouzdano zbog malog broja slučajeva COVID-19 koji su se dogodili među sudionicima studije.” Čak i usprkos tome, FDA daje ovoj tvrtki što god ona poželi.

Izvještaji studije od prošle jeseni, koja je proučavala učinke cijepljenja na nerođene bebe otkrila je da je 90 posto njih umrlo nakon izlaganja injekcijama. Imajući to na umu, postavlja se pitanje radi li FDA zaista na depopulaciji SAD-a?

“Sa stajališta učinkovitosti, nema apsolutno nikakvog smisla odobravati ove proizvode,” kaže Brian Hooker, glavni znanstveni časnik u dječjoj zdravstvenoj zaštiti (CHD).

U petak će se američki centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) sastati sa svojim vlastitim savjetodavnim odborom za cjepivo kako bi raspravljali o tome hoće li ili ne preporučiti injekcije za ovu dobnu skupinu na isti način na koji je to učinila FDA. 

Šanse za pozitivan ishod su minimalne, jer je na čelu ove organizacije Rochelle Walensky, zlo na razini Tonyja Faucija.

“Ovo je zločin protiv čovječnosti, uništavanje prirodnog imuniteta dojenčadi eksperimentalnim proizvodima koji su se pokazali opasnima i beskorisnima”, napisao je čitatelj Timesa .

“Kada vam otvoreno kažu da vaša djeca moraju biti žrtvovana kako bi se uspostavio njihov novi svjetski poredak, tada se rasprava mora pretvoriti u bijes”, dodao je drugi.

Potpisujemo oba komentara.

VEZANO

najnovije