Nedjelja, 3 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiGatesov laboratorij kreira „1000 puta smrtonosniju varijantu“ majmunskih boginja

Gatesov laboratorij kreira „1000 puta smrtonosniju varijantu“ majmunskih boginja

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Novo biooružje

Laboratorij povezan s Billom Gatesom stvara sintetičku verziju majmunskih boginja koja je 1000 puta smrtonosnija od „prirodne verzije“.

Predsjednica Odbora za energetiku i trgovinu Predstavničkog doma Cathy McMorris Rodgers, predsjednik Pododbora za zdravstvo Brett Guthrie i predsjednik Pododbora za nadzor i istrage Morgan Griffith danas su poslali pismo Lawrenceu Tabaku, višem dužnosniku koji obavlja dužnosti ravnatelja u NIH-u, u vezi s detaljima o opasnom eksperimentu s majmunskim boginjama koji je planiran od strane NIH-a i Gatesovih istraživača.

Kako izvještava strangesounds.org, pismo se nadovezuje na pismo od 31. listopada 2022., na koje NIH nije dao službeni odgovor. Također sadrži službenu obavijest o čuvanju svih postojećih i budućih zapisa i materijala koji se odnose na temu.

Projekt o kojem je riječ uključuje prijenos gena iz “klade 1” ili virusa majmunskih boginja u bazenu Konga (rijetka verzija virusa majmunskih boginja koja je 1000 puta smrtonosnija kod miševa od verzije koja trenutno cirkulira među ljudima) u “kladu 2” ili zapadnoafričku kladu virus majmunskih boginja (verzija koja trenutno kruži među ljudima). „Klada 1“ verzija virusa majmunskih boginja je toliko opasna da je klasificirana kao Federal Select Agent. Informacije o određenim eksperimentima postale su poznate kada je istraživač raspravljao o svojim planovima u znanstvenom članku iz rujna 2022. o radu Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID) na majmunskim boginjama.

KLJUČNI IZVODI:

“Na temelju dostupnih informacija, čini se da se razumno očekuje da će projekt proizvesti laboratorijski stvoren virus majmunskih boginja koji je 1000 puta smrtonosniji za miševe od virusa majmunskih boginja koji trenutačno cirkulira među ljudima i koji se prenosi jednako učinkovito kao virus majmunskih boginja koji trenutno cirkulira u ljudi. Omjer rizika i koristi ukazuje na potencijalno ozbiljne rizike bez jasne civilne praktične primjene. 

U skladu s tim, čini se da ovaj eksperiment uključuje rizike za koje se razumno očekuje da će stvoriti, prenijeti ili koristiti PPP koji proizlaze iz povećanja prenosivosti ili virulencije patogena kod ljudi. Stoga nas, pod ovim okolnostima, zanima je li ovaj eksperiment pregledan u okviru HHS P3CO koji se koristi za pregled prijedloga istraživanja koji predstavljaju značajne rizike za biološku sigurnost ili biosigurnost.

Nadalje, ljudska bolest povezana s kladom 2 ili infekcijom zapadnoafričkim majmunskim boginjama manje je ozbiljna i povezana je s manje od jedan posto smrtnosti, dok klade 1 ili infekcija majmunskim boginjama bazena Konga ima stopu smrtnosti od 10 posto kod necijepljenih osoba.

Zbog znatno veće smrtonosnosti, klade 1 ili klade majmunske boginje u bazenu Konga virusi su regulirani kao odabrani uzročnici Federalnog programa odabranih agenata. Subjekti koji posjeduju, koriste ili prenose ovaj agens moraju se pridržavati propisa HHS Select Agent i Toxin osim ako ne postoji primjenjivo izuzeće ili isključenje. 

Stoga, prema ovim propisima, čini se da je pokus s virusom majmunskih boginja klade 1 ograničen pokus koji mora pregledati CDC-ov Savezni program odabranih agenata i Odbor za tehnički savjet za toksine (ISATTAC).“

U svjetlu ovih zabrinutosti oko primjerenosti nadzora NIH-a nad istraživanjem koje predstavlja značajan rizik za biološku sigurnost i biosigurnosne rizike, a uključuje saveznog odabranog agenta, predsjednici su zatražili službeni odgovor do 13. travnja 2023.

KLIKNITE OVDJE da pročitate cijelo pismo.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

2 KOMENTARI

 1. možda se neki još sjećaju mlade, ljepuškaste njemice, Lene Mayer-Landrut, koja je 2010. pobjedila na eurosongu, tada je imala tek 18 godina.

  nedavno je objavila na internetu, na svom vlastitom video kanalu “Lenaverse”, da je lani u rujnu, morala odrezati kosu i ošišati se na kratko, jer je imala “long covid”. Jer joje opadala kosa, zbog “long covida”,
  Kako je rekla, lani između ožujka i kolovoza, pola kose joj je bilo opalo, pa se zato onda morala ošišati nakratko i to joj je jako pogodilo i plakala je zbog toga…

  u izvještajima mnogih trač portala tabloida,- kažu, da je, “prema studijama stručnjaka, opadanje kose česti simptom “long covida”. I da je razlog za to “nedostatak opksrbe korjena kose sa hranjivim sastojcima potrebim za rast kose”., što je uzrokovano sa “long covidom”.
  I navodi se objašnjenje “stručnjaka”- kako dolazi do toga: “tijelo osobe koja je oboljela od kovida, prilikom odbrane od virusa SARS-CoV-2, pogrešno stvara auto-antitijela protiv korjena vlastite kose- što može dovesti do opadanja kose”.

  Ajmo realno…

  Takozvani “long covid” je izmišljotina onih koji su smislili lažnu pandemiju i tjerali ljude na genetsko cjepljenje, da bi se prikrile teške, katastrofalne posljedice masovnog cjepljenja. Sve ono loše što se događa milijunima cjepljenih, što je god moguće, trpa se pod “long covid”, da bi se tako očajnički i dalje održavala bajka o “spasonosnom cjepivu”.

  Iz ovog “stručnog objašnjenja”, da se iščitati, da se ovdje u stvari radi vjerojatno o takozvanoj autoimunskoj bolesti. Koja je jedna od najčešćih nuspojava cjepiva protiv takozvane bolesti korone. Na ovo su kritičari plandemije i cjepljenja, kao poznati dr Bhakdi i dr. Wodarg, upozoravali još odmah na početku plandemije, dok još nije bilo stvoreno takozvano “cjepivo”.
  Oni su već tada u svibnju 2020. upozoravali na to, da, ako se ljudima bude ubrizgavalo RNK cjepivo, da će to cjepivo prodirati posvuda u zdrave stanice tijela i onda će naš imunski obrambeni sustav, koji ima zadatak da uništava bolesne stanice, koje su napadnute i oštećene od neke bolesti, napasti te zdrave stanice u koje je dospjelo RNK cjepivo, misleći da se radi o oštećenim, bolesnim stanicama i tako izazavati autoimunsku bolest.

  Da li je Lena Mayer-Landrut cjepljenja, to ne piše u tim izvještajima, ali može se sa velikom sigurnošću pretpostaviti da jeste. Ona je već godinama jedan od članova četveročlanog žirija u emisiji “The Voice Kids”. Koja je ogranak od njemačke varijante poznate emisije “The Voice.. (of Germany)..” The Voice Kids je verzija u kojoj se natječu djeca i tinejdžeri do 16 godina starosti. Emisiju prikazuje kanal Pro7 i može se pretpostaviti da su svi zaposleni na tom kanalu, kao i na ostalim TV kanalima u Njemačkoj i ostalim zapadnim zemljama za vrijeme plandemije morali biti cjepljeni.

VEZANO

najnovije