Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaTop komentarGordan Lauc: „Svaki daljnji buster je sve manje učinkovit, a možda i...

Gordan Lauc: „Svaki daljnji buster je sve manje učinkovit, a možda i ŠTETAN“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

I što sad?

Dugo već pratimo objave na društvenim mrežama znanstvenika prof.dr.sc. Gordana Lauca, sveučilišnog profesora biokemije i molekularne biologije.

Najnovija u nizu, ponovo nam se čini kao vrlo zanimljivom, pa vam svakako preporučamo da je pročitate.

Naime, u objavi od 23.srpnja 2022. godine, Lauc govori o „glupim“ mjerama koje su države poduzimale za vrijeme pandemije, te o cijepljenju i cjepivima, koja su se po dr. Laucu „nažalost pokazala neučinkovitim“, pri čemu profesor Lauc, odbacuje nagađanja da su upravo cjepiva „uzrokovala pomor“.

„Sve gluposti koje radimo u životu većinom na kraju dođu na naplatu. Razne zabrane, ograničenja i druge „mjere“ koje su razne države poduzimale u pandemiji uglavnom su bile gluposti iz „kuhinje“ kineske komunističke partije i lobista pandemijske mafije.

U Europi se Švedska najuspješnije oduprijela pandemijskom marketingu i unatoč dome što su ih doslovno gadili po svim medijima suvereno je provodila „klasični“ epidemiološki pristup suzbijanju širenja virusa bez novih izmišljotina koje su uvedene u ovoj pandemiji. Kada pogledamo konačni rezultat i usporedimo višak smrtnosti u Švedskoj i susjednim zemljama, potpuno je jasno da su razne „mjere“ uzrokovale smrt tisuća ljudi.

U isto vrijeme Švedska je sustavno provodila politiku cijepljenja, tako da činjenica da u Švedskoj danas ne vidimo višak smrtnosti, a vidimo vrlo značajne viškove smrtnosti u Norveškoj, Finskoj i Danskoj, potvrđuje da su upravo „mjere“, a ne cijepljenje temeljni razlog za višak smrtnosti. Cjepiva su se nažalost pokazala neučinkovitim, no priče o tome da su uzrokovala „pomor“ nisu utemeljene.

Stres je nešto najgore što možemo učiniti za naše zdravlje, a sve „mjere“ značajno podižu razinu stresa. Nažalost, kada „mjerama“ izludite ljude kao rezultat dobijete to da ljudi umiru… To je danas potpuno jasno, a oni koji govore suprotno najvjerojatnije su plaćeni lobisti pandemijske mafije i treba ih suočiti s tužbama za neopravdano širenje straha i panike.

Ako je širenje straha od potresa razlog za krivičnu prijavu i pritvor, širenje pretjeranog straha od virusa također mora biti sankcionirano na isti način. Nadam se da ćemo uskoro u Hrvatskoj imati prvi primjer učinkovitosti pravne države u suzbijanju širenja straha koje financiraju koronaprofiteri.“

Na pitanje jednog pratitelja da pojasni kako su se to „cjepiva pokazala neučinkovitim“, dr.Lauc je dao vrlo zanimljiv odgovor:

„mRNA cjepiva potiču pogrešnu glikozilaciju IgG-a, jer se antigen sintetizira na mjestima gdje imuni sustav ne očekuje respiratorne viruse. Zato je svaki daljnji buster sve manje učinkovit, a možda je i štetan… No to su detalji molekularnih mehanizama koje nema smisla raspravljati na FB. Takve rasprave na FB potiču samo lobisti pandemijskog marketinga koji “praveći se pametni” pokušavaju osporiti moj autoritet. Nemoj se dati uvući u njihovu igru. Uskoro nam izlazi jedan rad na tu temu, pa ako želiš možemo napraviti ozbiljnu tribinu na PMF-u.“

Svakako, vrlo zanimljivo!

VEZANO

najnovije