Subota, 10 lipnja, 2023
NaslovnicaVijestiGreta Thunberg će dobiti počasni doktorat za preobraćanje svijeta na „zelenu“ religiju

Greta Thunberg će dobiti počasni doktorat za preobraćanje svijeta na „zelenu“ religiju

5
(13)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sveta Greta

Sveučilište u Helsinkiju u Finskoj objavilo je da ovogodišnja ceremonija jubileja dodjele, koja je započela 20. ožujka, uključuje dodjelu počasnog doktorata teologije klimatskoj aktivistici Greti Thunberg.

Thunberg će 9. lipnja biti dodijeljen doktorat teologije zajedno s raznim profesorima i biskupima. U biti, škola tretira fanatike globalnog zatopljenja kao nekakvog vjerskog proroka čiji su napori da sve zaplaše klimatskim promjenama očito uvelike pridonijeli širenju “zelene” religije diljem svijeta.

Izvješća pokazuju da će Thunberg dobiti titulu “doctor honoris causa” na Finskom sveučilištu, što je najveće priznanje.

“Među najistaknutijim imenima uključenim u popis bio je Sauli Niinistö, finski predsjednik od 2012., koji je imenovan počasnim doktorom filozofije”, izvijestio je Bradford Betz iz Fox Newsa o objavi.

„Svečanost je dio finske stoljetne jubilarne konferencije, u kojoj se pojedincima odaje priznanje za njihova profesionalna i umjetnička postignuća… Thunberg, svjetski priznata prosvjednica protiv klime iz Švedske, prethodno je imenovana počasnim doktoratom na belgijskom Sveučilištu Mons.”

Vjerujete li pastorici Greti da će vas spasiti od klimatske apokalipse za koju osjeća da dolazi?

Kao što se možda sjećate, Thunberg je također dobila istaknuto priznanje od časopisa TIME 2019. godine, nakon što je proglašena “osobom godine” za svoje napore u podizanju svijesti o globalnom zatopljenju.

Thunberg je prvi put postala poznata nakon govora koji je održala svjetskim čelnicima u Ujedinjenim narodima (UN) dok je još bila tinejdžerica. Thunberg je prekorila prostoriju jer je odbila stati na kraj “vječnom gospodarskom rastu”, za koji je histerično tvrdila da je odgovoran za nadolazeće “masovno izumiranje”.

“Kako se usuđuješ!” Thunberg je urlala dok su joj se u očima počele stvarati krokodilske suze. “Ukrao si mi snove i djetinjstvo svojim praznim riječima, a ipak sam ja jedna od sretnika.”

Objava Sveučilišta u Helsinkiju o dodjeli doktorata teologije Thunberg dolazi u isto vrijeme kada je švedski sud njoj i stotinama drugih klimatskih ekstremista dao zeleno svjetlo za nastavak skupne tužbe protiv švedske države zbog “nedovoljne klimatske politike.”

Thunberg je, zajedno s oko 600 drugih ekstremista koji pripadaju skupini za globalno zagrijavanje pod nazivom Aurora, podnijela tužbu protiv švedske vlade još u studenom. Njihova tvrdnja je da se u Švedskoj ne čini dovoljno u borbi protiv globalnog zatopljenja i ispunjavanju Europske konvencije o ljudskim pravima.

U komentarima su brojni čitatelji sugerirali da je Sveučilište u Helsinkiju upravo masovno obezvrijedilo svoje diplome, koje sada vrijede “nula”, zbog prihvaćanja Thunberg kao neke vrste “pastorice Grete” koju su odobrili globalisti i koja će podučavati svijet evanđelju od “zelenog”.

Whoopi Goldberg kaže da je Greta prekrasna kirurginja”, našalio se drugi o smiješnosti cijele ove situacije – jer zašto ne bi Thunberg također dobila medicinsku diplomu kad su već kod toga? “Čujem da će Greta obaviti operaciju želučane premosnice na Whoopi u Juarezu u Meksiku. To bi bilo zabavno gledati.”

Druga se sažalila nad Thunberg jer je prihvatila sve pohvale koje je dobila, što je izrabljivanje do srži.

“Jadna Greta”, napisala je ova osoba. “Morala je napustiti srednju školu jer ju je autizam spriječio da se nosi s rigoroznim razredima. Ali to je ne sprječava da nam svima drži predavanja o polju o kojem nema pojma.”

Provjeri/logicno.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 13

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije