Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaTop komentarHIT! Premijer Hrvatske stoički izdržao salve zvižduka u Splitu, baš kao da...

HIT! Premijer Hrvatske stoički izdržao salve zvižduka u Splitu, baš kao da je učio od kolege Macrona

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nepotrebni slobodnom narodu

Povodom otvaranja muškog dijela turnira 35. Europskog vaterpolskog prvenstva u Splitu, na svečanosti službenog otvaranja govorio je i premijer Republike Hrvatske.

Nakon što je voditeljica najavila Plenkovića, dvoranu su proparali zvižduci, koje je premijer stoički ignorirao i održao govor. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

Ovaj događaj s hrvatskim premijerom podsjetio nas je na nedavnu posjetu francuskog predsjednika Macrona Alžiru, gdje se suočio s prozivkama mase u gradu Oranu.

Na videu se vidi Macron kako maše ljudima i govori „hvala!“, glumeći za kamere kao da mu narod kliče u znak odobravanja. Međutim, narod uopće nije srdačno reagirao, već mu je uzvikivao: „napolje!”, „kako je Brigit?”, „jebi se!” i „Francuska nas jede“, dok je gomila skandirala „jedan dva tri, živio Alžir!“

Oba slučaja govore u prilog koliko narod zdušno ljubi svoje vođe, koji ih nemilosrdno guraju u globalistički kavez. Ali loša vijest za njih je da narod u sve većem obimu shvaća kako ovi pijuni ne rade u korist naroda i da im zapravo ne trebaju.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije