Ponedjeljak, 6 veljače, 2023
NaslovnicaNajnovijeHITNO UHITITE dr. Alemku Markotić!!!!! - DOPUNJENO

HITNO UHITITE dr. Alemku Markotić!!!!! – DOPUNJENO

4.8
(95)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

(Mišljenje) U jučerašnjoj emisiji na Laudato TV, gošća dr. Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti „dr.Fran Mihaljević“ u Zagrebu i članica Nacionalnog stožera civilne zaštite, dala je slijedeću monstruoznu izjavu:

„Jako je važno da shvatimo da nitko nikoga sad ne tjera. Ali, kažu treba ispitati cjepivo. A na čijoj djeci ćemo ispitati? Dakle, puno puta prva cjepiva rađena u zapadnim zemljama su ispitivana u siromašnim područjima Azije, Afrike, na sirotiškoj djeci. Na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno kad ga primi. Jer na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put…ovaj kovid svašta izvlači…ali neke stvari stavlja u red. Dakle, sad se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj.“

Ovom izjavom priznala je kršenje Ustava Republike Hrvatske, članka 23., Zakona i europskih konvencija, te svih etičkih normi.

Zadarski županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač uputio je DORH-u i policiji zahtjev za provođenjem istrage i uhićenje Alemke Markotić!

A pogledajte i poslušajte što je tek rekla o tome kako mRNA “cjepiva” utječu na plodnost…ovo je strašno!!! Ona, naime, poziva ljude na “cijepljenje”!!!

Podijelite!

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.8 / 5. Ukupno glasova: 95

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije