Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiI dok hrvatske vlasti odbijaju osnovati istražno povjerenstvo o covidu, službena znanost...

I dok hrvatske vlasti odbijaju osnovati istražno povjerenstvo o covidu, službena znanost potvrđuje da je 74% smrti bilo je uzrokovano „cjepivima“!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Depopulacija

Dana 5. srpnja 2023., revolucionarni rad objavljen je u časopisu The Lancet koji je otkrio da je 74% smrtnih slučajeva u 325 slučajeva obdukcije bilo uzrokovano “cjepivima” protiv covida. U roku od 24 sata, The Lancet je povukao rad iz objavljivanja. Do tada je već imao stotine tisuća preuzimanja.

Prošlog petka objavljen je recenzirani rad na istu temu. Za svoj pregled, istraživači su istražili sva objavljena izvješća o autopsiji i nekropsiji koja se odnose na cijepljenje protiv covida do 18. svibnja 2023. “Uključene su sve studije autopsije i obdukcije koje su uključivale cijepljenje protiv covida-19 kao prethodnu izloženost”, rekli su autori.

U početku su identificirali 678 studija i, nakon provjere kriterija uključivanja, uključili su 44 rada koji su sadržavali 325 slučajeva autopsije i jedan slučaj obdukcije. Tri liječnika neovisno su pregledala sve smrtne slučajeve i utvrdila je li cijepljenje protiv covida-19 izravan uzrok ili je značajno pridonijelo smrti.

- Advertisement -

“Otkrili smo da je 73,9% smrtnih slučajeva bilo izravno uzrokovano cijepljenjem protiv covida-19 ili mu je značajno pridonijelo”, naveli su autori.

Prošlog je utorka dr. William Makis objavio da je rad pod nazivom “Sustavni pregled nalaza obdukcije u smrtnim slučajevima nakon cijepljenja protiv covida-19“ koji je The Lancet povukao 2023. recenziran i da je objavljivanje neizbježno. Najavio je to tijekom panel rasprave na kraju sastanka gradske vijećnice u kanadskom Calgaryju, pod nazivom “Injekcija istine“.

“Prošle godine neki od nas predali su dokument o ozljedama od cjepiva The Lancetu … taj je dokument bio o nizu obdukcija, najvećoj seriji obdukcija u svijetu, ljudi koji su uzeli cjepiva protiv covida-19 i zatim iznenada umrli nekoliko dana ili nekoliko tjedana nakon toga.

Taj je rad preuzet stotine tisuća puta i u roku od 24 sata farmaceutska industrija je izvršila toliki pritisak da je Lancet ukinuo papir, otkazao ga i zapravo htio otkazati zauvijek kako nikada ne bi vidio svjetlo dana. Upravo sam prije nekoliko sati saznao da je taj rad prošao recenziju i da će biti objavljen.”

Rezultat i zaključak rada je – 74% svih iznenadnih smrti posljedica je covid injekcije.

U petak je dr. Makis, jedan od autora rada, na X objavio:

- Advertisement -

„Naš rad cenzuriran od strane Lanceta sada je recenziran i dostupan online! ‘Sustavni pregled nalaza obdukcije umrlih nakon cijepljenja protiv covida-19’.

325 slučajeva obdukcije. Otkrili smo da je 73,9% smrtnih slučajeva bilo izravno uzrokovano cijepljenjem protiv covida-19 ili je tome značajno pridonijelo. Naši podaci ukazuju na veliku vjerojatnost uzročne veze između cijepljenja protiv covida-19 i smrti.

Nevjerojatna ustrajnost prvog autora Nicolasa Hulschera koji nije odustao nakon što je Lancet povukao naš rad u roku od 24 sata nakon 100.000 preuzimanja bez legitimnog razloga.

Velika farmacija pritisnula je The Lancet, ali nas nije uspjela zaustaviti.

Naš rad je kasnio godinu dana, a te akcije cenzure i gašenja dovele su do mnogih smrti koje su se mogle spriječiti.

Hvala mojim koautorima Peter A. McCullough, Mark Trozzi, Richard Amerling, Heather Gessling, Harvey Risch, Paul E. Alexander, Roger Hodkinson.“

- Advertisement -

U Hrvatskoj ništa novo

I dok se diljem svijeta uspostavljaju istražna povjerenstva s ciljem utvrđivanja činjenica o događajima tijekom “pandemije”, jučer je u Hrvatskom saboru održana rasprava na temu uspostave istražnog povjerenstva o Stožeru za covid. Osim što je naziv rasprave (namjerno ili slučajno) potpuno pogrešan, jer nije Stožer jedini sudjelovao u tom igrokazu, malobrojni parlamentarci (Most i 17 oporbenih zastupnika) nisu uspjeli u tom pokušaju. Naime, HDZ i SDP su se usprotivili tome, što je vrlo indikativno jer i oni imaju prste u svemu…

Inače, slično povjerenstvo, osnovano u Slovačkoj, upravo je ovih dana objavilo da “Nije bilo pandemije”…

Provjeri/expose-news.com/tportal.hr

Foto naslovnice: web screenshot

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije