Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiI Kinezima dozlogrdilo! Bijesni ruše sve pred sobom u kaosu Guangzhoua zbog...

I Kinezima dozlogrdilo! Bijesni ruše sve pred sobom u kaosu Guangzhoua zbog novih vladinih covid mjera

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kaos

Kinezi su izašli na ulice kako bi prosvjedovali i srušili sve barikade koje su vlasti postavile u industrijskom gradu Guangzhou, nakon ponovnog uvođenja karantene i masovnog testiranja na koronavirus.

Sudeći prema snimkama koje kruže društvenim mrežama, tisuće Kineza izašle su na ulice i počele rušiti barikade, a viđeni su i sukobi s policijom i predstavnicima vlasti.

Stanovnicima Guangzhoua naređeno je da posjete najbližu stanicu za testiranje i ostanu kod kuće, dok su škole također zatvorene, a javni prijevoz obustavljen diljem grada.

Inače, u ovom gradu je bilo dopušteno kupovati hranu samo jednom članu svakog kućanstva, a tobožnji razlog je to što u ovoj kineskoj metropoli od 13 milijuna ljudi ima 3.775 zaraženih koronavirusom, uključujući 2.996 onih koji nisu pokazivali simptome.

Sjetit ćemo se da su ovakve procedure kupovine bile pripremane i za sve nas…

Inače, Kina je ponovno počela stavljati stanovnike diljem zemlje pod stroža ograničenja tako što je zatvorila gradove i naredila svojim stanovnicima da ostanu kod kuće kako bi se podvrgli testiranju na virus.

To je razljutilo Kineze, jer su neki ostali bez pristupa hrani ili lijekovima, što je na kraju izazvalo prosvjede.

E sad, je li sve ovo znači da je prekipjelo i poslušnim Kinezima, koji se sada agresivnije počinju buniti protiv distopijske korona diktature slugana globalističkog kulta Xi Jinpinga?

Pa, moglo bi se naslutiti da je tomu tako, jer  su čak i vodeći zapadni mainstream mediji počeli izvještavati o svemu, a sjetite se kako su dosad uglavnom šutjeli vezano za najgoru korona diktaturu Xi Jinpinga.

Valja li se što iza brda?

Provjeri/srbin.info

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije