Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022
NaslovnicaNajnovijeIMA NADE! Ostanete li u subotu doma predali ste vlastitu slobodu i...

IMA NADE! Ostanete li u subotu doma predali ste vlastitu slobodu i slobodu vaše djece

4.6
(151)

(Mišljenje) Teška su vremena. Život na kakav smo navikli potpuno se promijenio, doslovno preko noći. Vlada Republike Hrvatske je protuustavno i protuzakonito u potpunosti prepustila slobodu svojih građana u ruke protuzakonitog parapolitičkog fašističkog tijela „Stožera civilne zaštite“, a koji postupno uvodi protuustavnu i protuzakonitu obvezu posjedovanja covid-potvrda za gotovo sve sfere našeg života.

Cilj je već dobro poznat, a to je „procjepljenje“ svog stanovništva, što je samo dio monstruoznog totalitarističkog i depopulacijskog plana svjetske elite za postizanjem totalne kontrole nad preostalim čovječanstvom svijeta. Za sve one koji se budu protivili ovom planu, pripremljena je potpuna izolacija i isključenje iz društvenog života.

Mnogobrojni naši sugrađani naivno su prihvatili igru koju su pripremili zlotvori, primajući u svoje tijelo injekciju nepoznatog kemijskog sastava, nadajući se i vjerujući da je jedino tako moguće vratiti stari način života. Dobar dio njih sada postaje svjestan da su prevareni, jer i sami vide da nema kraja nametnutoj nam tiraniji, te da se „sloboda“ može kupiti jedino i isključivo potpunom predajom vlastitog tijela mračnoj strani, a što se očituje u stalnom i neprekidnom procesu docjepljivanja.

Izvor: YouTube (Banovina Horosan)

Zločinci na vlasti će, budite sigurni, sve jače upirati prstom u necijepljene, nastojeći okriviti njih za to što se poslušni i cijepljeni ne mogu vratiti normalnom životu. Logike, naravno, tu nema. Jer ako je cjepivo djelotvorno, onda necijepljeni ne mogu predstavljati nikakvu opasnost za cijepljene, a ako nije djelotvorno postavlja se pitanje zašto se ljude uopće prisiljava na cijepljenje. Na ovu temu smo ionako previše teksta ispisali u našim člancima, daljnja razrada nema smisla. Tko je shvatio, shvatio je…

Najnovije mjere potpuno otkrivaju svoju zločinačku namjeru i svrhu, a to je da se radi jedino i isključivo o ucjeni i pritisku na necijepljene da pokleknu i prime injekciju. Potpuno se izgubila dimenzija zaštite zdravlja. Sjećate se, ovdje se tobože radi o zaštiti zdravlja i spriječavanju širenja virusa!

Od kada je najavljeno uvođenje covid potvrda ne prestaju prosvjedi revoltiranih građana, koji ustaju u znak protesta protiv uvođenja zdravstvenog fašizma u društvo. Mediji nas ignoriraju i iskrivljuju sliku samih prosvjeda, ismijavajući prosvjednike, dok u isto vrijeme lažno predstavljaju kako je „glatko“ prošla implementacija covid potvrda. Sve je to laž!

Sigurno ste čuli i mnoge komentare kako se prosvjedima ne može ništa postići i da je to samo uzaludan trud. Ne slušajte ovakve glasove!

Prosvjedi su neophodni jer stvaraju opipljivu sliku o snazi naroda i budite sigurni da bahatom Plenkiju i njegovoj kliki nije sve jedno vidi li okupljanje 1000 ili 100 000 ljudi. Ovi prosvjedi pretaču se u njihovim glavama u čisti strah, a što je veća masovnost prosvjeda, njihov strah je veći. Čovjek koji je u strahu više ne može racionalno razmišljati i djelovati i polako počinje gubiti konce iz ruku.

Upravo zato je bitno da u subotu 20.11.2021. godine u 15 sati dođete na dogovorene lokacije u glavnom gradu Hrvatske i pridružite se, prema najavama, jednom od najvećih prosvjeda u modernoj povijesti Hrvatske! Jer situacija nije onakva kakvu vam je mediji prezentiraju! IMA NADE!

Budite dio naroda koji će reći NE! NE fašizmu covid potvrda!

Ako je ikada bilo potrebno da dijelite neki apel, onda je to sada! PODIJELI!!!

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.6 / 5. Ukupno glasova: 151

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najčitanije