Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeIrski čelnici pridružuju se Nizozemskoj i Kanadi u uništavanju poljoprivrednika

Irski čelnici pridružuju se Nizozemskoj i Kanadi u uništavanju poljoprivrednika

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Igre gladi

Poljoprivrednici u Nizozemskoj prosvjeduju tjednima nakon što je vlada pokrenula plan koji ih vodi u bankrot i prekid opskrbe hranom u Europi.

Čelnik oporbe Geert Wilders objavio je pismo u kojem pokazuje da globalistička nizozemska vlada želi koristiti eksproprirano poljoprivredno zemljište za centre za azil.

Oko 40.000 nizozemskih farmera paraliziralo je promet u Nizozemskoj i blokiralo 20-ak distribucijskih centara tijekom vikenda kamionima i traktorima.

U isto vrijeme, Irska vlada koja voli zeleni plan poljoprivrednicima je spremna nametnuti smanjenje emisija za oko 28 posto, tvrdi u izvješću breitbart.com.

Poljoprivrednici u Irskoj mogli bi uskoro biti prisiljeni izvršiti potencijalno štetne promjene u svom poslovanju budući da su ministri za klimatske alarme unutar irske vlade spremni smanjiti emisije u sektoru za oko 28 posto.

Dužnosnici unutar irske vlade već se neko vrijeme prepiru oko toga koliko je loše da se poljoprivredna gospodarstva u zemlji zakoče zelenim zakonodavstvom, unatoč oštrim reakcijama farmera u Nizozemskoj na odluku o smanjenju emisije dušika koja je dirigirana iz EU-a.

Prema izvješću The Timesa, irski ministar poljoprivrede, Charlie McConalogue, već je pristao nametnuti smanjenje poljoprivrednog sektora od 27 ili 28 posto, što je potez koji će uzrokovati značajne poremećaje u lokalnim tvrtkama u zemlji.

Prošli tjedan kanadski tiranin Justin Trudeau također je objavio da ide naprijed s planom za smanjenje upotrebe gnojiva u Kanadi i bankrot poljoprivrednika. Istovremeno i britanska vlada ima spreman plan za uništenje vlastitih poljoprivrednika…

Ovo što se dešava u zemljama koje su među najvećim proizvođačima hrane u svijetu zaista je strašno. Osim što će poljoprivrednike dovesti do bankrota, njihovu će zemlju pograbiti međunarodni milijarderi, a globalna nestašica hrane će se sve jače produbljivati.

Žele da jedete kukce, htjeli vi to ili ne!

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije