Četvrtak, 8 lipnja, 2023
NaslovnicaNajnovijeIstina curi na sve strane! Čak i "main stream" mediji počeli pisati...

Istina curi na sve strane! Čak i “main stream” mediji počeli pisati o katastrofalnim učincima cjepiva

5
(2)

Zamislite samo količinu ovakvih i sličnih nemilih događaja, kada jedan od najekstremnijih main stream medija s ovih prostora, kao što je Slobodna Dalmacija, više ne može „ugušiti“ istinu oko pogubnih ishoda koje izaziva genska terapija. Istina je kao nabujala voda, ona naprosto probija sve barijere, bez obzira koliko jake vam se u prvom trenutku one činile.

Upozoravajuće iskustvo: “Na Hitnoj nisu vidjeli da mi je nakon cjepiva stradalo srce!? Tko zna što bi bilo sa mnom da nisam završila u Zagrebu!”

Rekli su mi, iako to nigdje tako ne piše, da ga je vjerojatno uzrokovalo cjepivo, a usput su mi radili i pretrage na neke viruse, čije sam rezultate dobila tek prije dva, tri dana. Bila sam pozitivna na neke od njih, a navodno svi ti virusi izazivaju upalu srčanog mišića. Izgleda da su, opet sam malo čitajući doznala, bili umrtvljeni u meni, te su reagirali na cjepivo“ – pretpostavlja M. Š. (45) iz Splita, priznajući da je najviše ljuti što su joj na splitskoj Hitnoj pomoći, kad im je prilikom drugog dolaska kazala kako je prije osam, devet dana primila drugu dozu Pfizera i već jednom bila kod njih, govorili da zašto to stalno ponavlja i da to nema nikakve veze.

U nastavku pročitajte čitavi tekst.

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/forum/upozoravajuce-iskustvo-na-hitnoj-nisu-vidjeli-da-mi-je-nakon-cjepiva-stradalo-srce-tko-zna-sto-bi-bilo-sa-mnom-da-nisam-zavrsila-u-zagrebu-1113878

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 2

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije