Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiIz Pentagona stiže sve više „informacija o vanzemaljcima koji dolaze“

Iz Pentagona stiže sve više „informacija o vanzemaljcima koji dolaze“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Dolazi… Novi svjetski poredak

Dužnosnici SAD-a sada govore kako vjeruju da bi nas NLO-i vrlo brzo mogli posjetiti, te da je vanzemaljski matični brod već u našem solarnom sustavu i želi istražiti Zemlju.

U nacrtu dokumenta prošlog tjedna, dužnosnici Pentagona rekli su da bi izvanzemaljci mogli posjećivati ​​naš solarni sustav i puštati manje sonde, poput misija koje provodi NASA prilikom proučavanja drugih planeta.

Kako izvještava Fox News, nacrt istraživačkog izvješća čiji su autori Sean Kirkpatrick, direktor Pentagonovog Ureda za rješavanje anomalija u svim domenama (AARO) i Abraham Loeb, predsjednik odjela za astronomiju Sveučilišta Harvard, objavljen je 7. ožujka i fokusira se na fizička ograničenja neidentificiranih zračnih fenomena.

„Umjetni međuzvjezdani objekt potencijalno bi mogao biti matična letjelica koja ispušta mnogo malih sondi tijekom svog bliskog prolaska Zemlji, operativna konstrukcija koja se ne razlikuje previše od NASA-inih misija, stoji u izvješću. “Ove ‘sjemenke maslačka’ mogle bi biti odvojene od matične letjelice plimnom gravitacijskom silom Sunca ili sposobnošću manevriranja.”

AARO je osnovan u srpnju 2022. i odgovoran je za praćenje objekata na nebu, pod vodom i u svemiru – ili eventualno objekta koji ima sposobnost prelaska iz jedne domene u drugu (?!).

Kongres je 2005. godine zadužio NASA-u da pronađe 90% svih objekata u blizini Zemlje koji su veći od 140 metara, što je rezultiralo Pan-STARRS teleskopima, navodi se u izvješću.

Pan-STARRS je 19. listopada 2017. otkrio neobičan međuzvjezdani objekt koji je kasnije nazvan ‘Oumuamua, ili izviđač na havajskom.

Objekt je bio u obliku cigare, činio se ravnim i bio je odbačen od sunca bez pokazivanja kometnog repa, što je navelo znanstvenike da vjeruju da je umjetan. Tri godine kasnije otkriven je još jedan objekt, navedeno je u izvješću, naime NASA-in raketni pojačivač 2020 SO, koji nije imao trag kometa.

“Uz ispravan dizajn, ove bi sićušne sonde dosegle Zemlju ili druge planete Sunčevog sustava radi istraživanja, budući da matična letjelica prolazi unutar djelića udaljenosti između Zemlje i Sunca – baš kao što je ‘Oumuamua’ učinio”, napisali su autori. “Astronomi ne bi mogli primijetiti prskanje mini sondi jer one ne reflektiraju dovoljno sunčeve svjetlosti da bi ih postojeći istraživački teleskopi primijetili.”

Predstava se zahuktava, bit će zanimljivo…

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

  1. Bio sam u dilemi da li da u “Veliku agendu” ubacim i “NLO agendu” ali iako ima sasvim dovoljno informacija da se ona opiše još uvek ne znamo šta če biti posle “pojave vanzemaljaca”.
    Naime, nisam u dilemi da vanzemaljci postoje i da su bar povremeno prisutni – fizičkih dokaza je mnogo, sa svih strana, čak i na Balkanu ali vanzemaljci uopšte nisu pokazali nameru da nam se mešaju u život osim eventualno ako pokušamo da upotrebimo nuklearno oružje. Moćnici to znaju i verovatno će pokušati da ih iskoriste na neki način ali kako… to ćemo tek videti.

VEZANO

najnovije