Četvrtak, 8 lipnja, 2023
NaslovnicaVijestiJacinda Ardern dala ostavku – Građani traže njezino uhićenje zbog zločina protiv...

Jacinda Ardern dala ostavku – Građani traže njezino uhićenje zbog zločina protiv čovječnosti!

5
(47)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Next please!

Jacinda Ardern objavila je da podnosi ostavku na mjesto premijerke Novog Zelanda, što je potaknulo milijune ljudi da se okrenu društvenim mrežama i zahtijevaju da se autoritarna krajnja ljevica suoči s pravdom za svoje zločine.

Ardern, mlada globalna liderica Svjetskog ekonomskog foruma, napustit će ured premijerke najkasnije 7. veljače, nakon što je izjavila da “više nema dovoljno u spremniku” za taj posao.

“Odlazim, jer uz tako privilegiranu ulogu dolazi i odgovornost. Odgovornost da znate kada ste prava osoba za vodstvo, a također i kada niste,” rekla je Ardern. “Znam što je potrebno za ovaj posao. I znam da više nemam dovoljno u spremniku da to učinim pravednim. Tako je jednostavno.

Ja sam čovjek, političari su ljudi. Dajemo sve od sebe dok god možemo. A onda je vrijeme. A za mene je vrijeme.”

Ardern je nametnula drakonske mjere zatvaranja javnosti Novog Zelanda tijekom plandemije COVID-19. Nakon kratkotrajnog ukidanja ograničenja, zemlja je ponovno uvela karantene nakon što je prijavljen jedan slučaj COVID-19, pozivajući građane da ostanu kod kuće osim u slučajevima “nužnog osobnog kretanja”.

Ardern je također odgodila parlamentarne izbore u zemlji za četiri tjedna u kolovozu 2020. zbog plandemije, rekavši: “U konačnici želim osigurati da imamo dobro vođene izbore koji svim glasačima daju najbolju priliku da dobiju sve informacije koje su im potrebne.”

Građani Novog Zelanda nisu joj oprostili što je koristila Novi Zeland kao poligon za testiranje politika Svjetskog ekonomskog foruma i gurala „cjepiva“ lakovjernima i ranjivima u društvu.

Društveni mediji preplavljeni su pozivima da se Ardern uhiti zbog “zločina protiv čovječnosti” odmah nakon vijesti da će se povući s mjesta premijerke.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 5 / 5. Ukupno glasova: 47

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

2 KOMENTARI

  1. Ženska je pametna. Shvatila je da je ono što je zatreslo bijelu lađu - nije neki veliki val - nego nešto tvrdo, vrlo tvrdo, i veliko. Nešto kao ... veliki ledeni brijeg. Bravo jacinda. Ne zamjeri na malom slovu "j", ali veliko nisi zaslužila. Sorry baby

  2. Živite u Africi i stočar ste. Imate problem s hijenama, jer pokolju svu vašu stoku. Kako se riješiti hijena?

    Stavite pola antilope na mjesto gdje se hijene skupljaju. Poklaće se oko te polovice.

    A drugu polovicu si pripremite za ručak.

    Kod ljudskih hijena je puno lakše. One nemaju ni pameti, a ni instinkt. Samo pohlepu.

VEZANO

najnovije