Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiJe li CDC novim smjernicama počeo „gasiti“ operaciju Covid-19?

Je li CDC novim smjernicama počeo „gasiti“ operaciju Covid-19?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Covid-19: Game over

Čitajući nove smjernice američkog centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) može se zaključiti da je ova organizacija stavila točku na obavezno “cijepljenje” protiv koronavirusa (Covid-19) – barem što se njih tiče.

CDC više ne poziva niti pokušava prisiliti ikoga iz “krda” da se „ubode“, te sada poručuju da je „na pojedincima da sami odluče“.

Pod naslovom “Smjernice za smanjivanje utjecaja Covid-19”, novo izdanje CDC-a uključuje sljedeće preporuke:

  • Oni koji su bili izloženi virusu više ne moraju biti u karanteni;
  • Za necijepljene sada vrijede iste smjernice kao i za cijepljene;
  • Učenici mogu ostati na nastavi nakon što su bili izloženi virusu;
  • Više se ne preporučuje probirati (testirati) one bez simptoma.

Ostale nove preporuke uključuju samo upotrebu maski ako ste bili izloženi ili ste “pozitivni” na testu, kao i službeno priznanje CDC-a da zdrava osoba koja nije cijepljena sada ima isti imunitet kao potpuno „cijepljena“ osoba.

Radi se o drastičnoj promjeni narativa jer ono što je CDC gurao protekle dvije godine je da svi u javnosti nose maske i da svi budu, pa i silom, ubrizgani.

Sada, odjednom, CDC naglašava ono što „tupimo dvije ipo“ godine, a to je ideja individualnog donošenja odluka kada je u pitanju osobno zdravlje.

Jedino područje koje izaziva zabrinutost u vezi s novim smjernicama CDC-a je preporuka da djeca u školi i dalje nose maske ukoliko budu „izložena“ virusu, a ne kao do sada da idu u karantenu.

Iako iz CDC-a poručuju kako „nove smjernice ne znače da je pandemija gotova, već omogućavaju da se pomaknemo do točke u kojoj Covid-19 više ne ometa našu svakodnevicu“, sjajno je što CDC odustaje od medicinskog fašizma.

Jasno je da „pandemiju“ koja nam je okrenula živote naopako ne mogu tek tako odjednom „ugasiti“, ali ovo je jedan značajan korak prema tome i izvjesno je da će ih slijediti i ostale zemlje.

Covid-19 je odigrao svoju ulogu, šteta je učinjena na ekonomskom planu, mogi su životi izgubljeni i dalje se gube, ali sada se postavlja samo jedno pitanje, a to je koliko će vremena proći dok kreatori kaosa ne pokrenu neku novu plandemiju.

Ostanimo i dalje fokusirani!

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije