Subota, 9 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeJe li geoinženjersko zaprašivanje iz aviona i 5GHz Wi-Fi zračenja reduciraju količinu...

Je li geoinženjersko zaprašivanje iz aviona i 5GHz Wi-Fi zračenja reduciraju količinu kisika iz zraka?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Probajte sami

Zanimljivo pismo stiglo je na adresu The Daily Expose redakcije, u kojem čitatelj iz Švedske opisuje vlastito iskustvo za koje vjeruje da je povezano s česticama atmosferskog prskanja u kombinaciji s 5GHz Wi-Fi zračenjem. Prenosimo ga u cijelosti.

„Javljam vam se jer mislim da sam došao do važnog otkrića koje bih želio podijeliti. Nije baš tema za vašu web stranicu, ali svakako je dio iste anti-ljudske zavjere. To je moguća interakcija između nekih kemikalija koje se koriste u raspršivanju atmosferskog aerosola i 5GHz Wi-Fi zračenja.

Još od velikog geoinženjerskog aerosolnog prskanja nad mojim gradom u kojem živim, osjećam se vrlo letargično, apatično i nemoćno. Bilo je kao da je zrak postalo teže disati i morao sam otvoriti nekoliko prozora, te sam se osjećao kao da ću se ugušiti.

Mislio sam da je to samo zbog prskanja, ali tada sam shvatio da je priča puno dublja. Pomislio sam da bi moje stanje moglo biti i zbog Wi-Fi, za kojeg sam svjestan da je nezdrav, te da bih to testirao isključio sam signal od 5 GHz. Gotovo odmah sam se počeo osjećati budnijim, energičnijim i motiviranijim. Počeo sam i lakše disati. Svoje zapažanje prenio sam prijateljici, koja je zatim napravila isto što i ja, isključivši njezin 5GHz Wi-Fi signal. Efekt je bio isti, odmah je počela lakše disati.

Dakle, ono što pretpostavljam je da nešto u aerosolnom spreju u interakciji sa zračenjem od 5 GHz izobličuje ili na neki drugi način štetiti kisiku.

Siguran sam da to nije placebo efekt jer sam ova dva dana od isključivanja 5GHz napravio više nego u proteklih više od mjesec dana. To je kao razlika između dana i noći. Isto tako, kao što sam gore napisao, još jedna osoba je to isto doživjela.

Svatko tko živi u području koje je podvrgnuto raspršivanju aerosola i ima simptome koje sam opisao trebao bi primijetiti gotovo trenutno olakšanje nakon isključivanja 5GHz i od toga imati ogromne koristi.

Također mislim da se, osim „cjepivima“, dio povećanja bolesti može pripisati ovom efektu, jer nedostatak kisika slabi imunološki sustav. Siguran sam da uzrokuje i mnoge druge zdravstvene probleme, iako ne znam pojedinosti. Zasigurno sam se osjećao slabije nego ikad i imao sam užasne glavobolje.

Pozdrav“

VEZANO

najnovije