Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeJesmo li spremni za još jedan „covid show“ s istoka

Jesmo li spremni za još jedan „covid show“ s istoka

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Lažu nas gotovo o svemu…

Koraci za uspostavu Novog svjetskog poretka davno su utvrđeni, puno prije vašeg rođenja. Ali svi planovi, pa tako i ovaj podložni su promjenama, prilagodbama „u hodu“, čak i potpunoj propasti.

Do diskrepancije u realizaciji planova između „laboratorijski“ uspostavljenih teza i njihovih provođenja  „in situ“ dolazi na dnevnoj razini, a svi vi koji, između ostalog čitate i ove retke, zaslužni ste za to što im ne ide baš sve „podmazano“. Bravo na tome, ali nemojte sad posustati, tek smo na početku.

Shvatili ste dosad da je Kina zapravo veliki laboratorij u kojem se isprobava sve i svašta, pa i najnovije tehnologije za postizanje totalnog narodnog utamničenja. Upravo sada je u tijeku još jedna proba ili eksperiment, o čijoj uspješnosti će ovisiti aplikacija primijenjenih „tehnologija“ i „metodologija“ diljem svijeta.

Ovaj put se radi o dosad najbrutalnijem obliku „zaključavanja“, tobože zbog očuvanja zdravlja i sprječavanja umiranja od virusa, mjesto radnje Šangaj, 26 milijuna ljudi…koji vrište sa svojih prozora i balkona.

Već sam dosadan i sam sebi, ali opet ću ponoviti, sve je na nama…hoćemo li pasti pod utjecaj medijskih laži i opet proživljavati sve ono što smo proživljavali protekle dvije godine ili ćemo reći NE i okrenuti se sebi. Ohrabruje situacija s ratom u Ukrajini, koju su brojni prozreli u većoj mjeri nego plandemiju.

Tko je shvatio, shvatio je, tko nije, sretno mu bilo…vrijeme je da se mi svjesni počnemo čvršće povezivati. Najbitnije da ostanemo LJUDI, u međusobnom kontaktu i kontaktu s prirodom i Bogom…od tu smo proizašli, to je naš bitak i tamo se vraćamo. Zaboravite lažne proroke, kvazi-znanstvene dogme i tehnološka dostignuća…od tamo niste potekli, tamo nikad niste bili, niti ćete ikad stići…to je zabava za one zavedene među nama. Ne postoji „cloud“ u kojem ćete ŽIVJETI…

Još stignete nekoga probuditi, ne tratite trenutak…

VEZANO

najnovije