Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaWake upJeste li zaboravili TEROR nad necijepljenima u protekle tri godine?

Jeste li zaboravili TEROR nad necijepljenima u protekle tri godine?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Što su nam sve radili…

Svi oni koji su protekle tri godine iskusili značenje medicinskog fašizma, ne bi smjeli zaboraviti sve one koji su u njemu sudjelovali – NIKADA!

Velik dio mainstream medija sada pokušava sprati ljagu koju su si sami nanijeli, sudjelujući i zdušno podupirući fašističko-medicinsku agendu koju su nam plandemijom nametnuli globalistički moćnici. Ali to im neće uspjeti! Zato je bitno da se ovakva videa šire među što više ljudi.

Sadašnji trenutak, naoko, donosi predah od terora, ali ne zaboravite da tzv. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), privatna organizacija malevolentnih bogataša, upravo priprema “Ugovor o pandemiji”, što je samo drugi naziv za okvir kojim bi željeli slijedećom plandemijom postići to da više nemate nikakve mogućnosti izbjegnuti “cjepiva” bez najstrožih sankcija.

Ako im prođe to što su naumili, svaka država koja potpiše takav ugovor, zapravo predaje svoje građane u ruke farmakomafije i medicinskih fašista, na čelu s notornim Tedrosom i Gatesom.

Ovo je trenutak kada trebamo jasno i glasno reći NE SZO-u!!! PODIJELI!

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

  1. Iako vjerojatno nisam prava osoba koja bi smjela komentirti ovo, meni su osobno mogli staviti soli na rep, jednu stvar ipak ne bi trebalo smetnutu sa uma – u odnosu na druge zemlje mi smo još i dobro prošli.
    Ako uporedimo što su sve govorili i radili stožeri i političari, o “liječnicima” i kvaziznanstvenicima ne treba ni govoriti, u npr Austriji, Australiji, Kanadi, Sloveniji, Grčkoj, Njemačkoj, SAD-u… naši su bili prave dobrice. Jeste, bilo je nespretnih i komičnih izljeva i poteza /”cjepivo štiti od smrti” (pomoćnica Krunoslava Capaka), “sladoled je opasniji od cjepiva” (Gordan Lauc), pa do grijanja cjepiva stražnjicom (K. Capak)/ ali sve u svemu prilično benigno. Bili su dosadni i naporni ali ne i doista zli kao neki drugi negdje drugdje.
    Oni koji su uistinu zagorčavali živote i prijetili bili su ljudi u lokalnim stožerima, razni šefići i “odgovorni” u javnim službama po “našim malim mistima”. Oni su po hodnicima i u povjerenju prijetili otkazima i davali na znanje što bi i kako trebalo uraditi da se njih pita. E, oni su sad manji od makovog zrna, oni se prave da nisu reklu ono što jesu, da u stvari nisu bili protiv nikoga pa ni necijepljenih, ali su eto – morali.
    Da se mene pita nihov teror ne bi trebalo zaboraviti. Njihove izjave većinom nisu nigdje zabilježene, rijetko su bili po novinama, krili su se iza “naputaka i “odluka” ali su svojim terorom nebrojene naveli da se cijepe iako to prvobitno nisu namjeravali.

  2. Teror zadnje 3godine,da doslovno teror.
    Upravo radi njemačka vlada na dogovoru sa WH0 o davanju prava na upravljanje svakom sljedećom plandemijom,trror tek počinje kad ovu dobiju apsolutnu moć….a do tada skretanje pažnje na trivijalnosti i nebuloze.

VEZANO

najnovije