Srijeda, 6 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiPRIJELOMNA VIJEST! Joe Biden proglasio kraj „pandemije“!

PRIJELOMNA VIJEST! Joe Biden proglasio kraj „pandemije“!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kad on tako kaže…

Američki predsjednik Joe Biden kazao je da je pandemija covida-19 završila, u intervjuu za CBS koji je emitiran u nedjelju navečer.

“Pandemija je gotova, no još uvijek imamo problem s covidom”, rekao je Biden u intervjuu koji je snimljen u četvrtak.

“Ako pogledate, nitko ne nosi maske. Čini se da su svi u prilično dobroj formi. Stvari se mijenjaju i mislim da je to savršen primjer toga”, nastavio je američki predsjednik.

Prema podacima američkog sveučilišta Johns Hopkins u svijetu je zabilježeno gotovo 612 milijuna „slučajeva oboljenja“ od covida 19, a navodno je od covida-19 umrlo više od 6,5 milijuna ljudi.

Kao što smo to nagovještavali, ovoj priči s covidom-19 je došao kraj. To je i sam Tedros dao naslutiti prije nekoliko dana.

Iako nije na Bidenu da proglašava kraj “pandemije”, evidentno je kako će nakon ovog njegovog istupa uslijediti i onaj od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Na kraju krajeva, sve je to ista ekipa…

No, treba se zapitati je li Biden naglasivši kako su SVI u prilično dobroj formi želi zamaskirati činjenicu da injekcije protiv tog istog covida-19 dnevno ubijaju na tisuće ljudi.

I ne samo to…treba ostati na oprezu, jer ovi zlotvori ne misle stati…covid-19 je samo odškrinuo vrata…

Provjeri/jutarnji.hr

Izvor videa: SimunNewsRoom

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. ova vijest se uklapa u onih nekoliko vijesti od prije nekoliko dana. Da je Novi zeland (koji je uz ASustraliju i Kanadu, imao najstrožije koronmacističke mjere), ukinuo sva ograničenja , kao i onu da je predsjednik WHO-a Tedros izjavio, da bi pandemija mogla uskoro biti okončana.

  Biden ovo naravno nikada ne bi izjavio,- da nema dopuštenje od svojh gazda, od gspodara kulta, kabale. Biden je visoki činovnik kulta, ali ipak samo činovnik, koji izvršava naređenja onih koji su u satanističko-okultnoij hijerarhiji kulta, na višim pozicijima od njega.

  Biden je član CFR-a (Vijeće za vanjske odnose), iza kojega konce vuku Rokefeleri. CFR, osnovan 1921., je najveći i najvažniji think tank u SAD-u, i neka vrsta političkog krila bankarsko-oligarhijske mafije iz FED-a i Wall Streeta, stvarnih vladara SAD-a. CFR ima oko 5000 članova; cijela elita SAD-a; glavni političari, bankari, šefovi najvećih koncerna, kao i urednici vodećih mainstream medija. A tu je i preko 200 takozvanih “korporativnih članova”. To su velike firme i banke, koje daju lovu za CFR. Među njima su vodeći američki koncerni i banke kao i njemački automobislki koncern Volkswqagen, i najveća njemacka banka, Deutsche banke.

  Dakle izgleda, da su gospodari odlučili, postepeno okončati plandemiju.

  vijesti o smrtnim slučajevima i sve katasrofalnijm posljedicama cjepljenja, pa razne tuzbe oštečenih gradjana u nekolikmo država.. očito sve više prokuljavaju na javnost, tako da mafija to vise ne moze sakrivati i kontrolirati. I da ne bi dopustili da ispadane da su “teoretičari zavjere”, bili u pravu, sada vjerovatno će okoncati plandemiju, da se sve slegne i nestane u pozadini.

  Zato će sada vjerovatno potpuno preći na lažnu predstavu geopioltike, sa insceniranim sukobima, krizama i ratovoma, ali u kojima stradavaju i ginu stvarne osobe- “beskorisne izjelice”, na svim stranama.
  ti im krize i sukobi trebaju za nastavka planov a velikg reseta, za nastavak postepenog namjerneoh uruipšvabnaj ekonomije. Plandemijom je već dosta toga oštečeno i uništeno, a inescnirani sukobi, krize i ratovi, sankcije i blokade, itd. omogućit će još više uništavanje i postepeno osiromašenje “beskorisnih izjelica

VEZANO

najnovije