Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaNajnovijeJoš jedan masovni prosvjed u Londonu protiv zaključavanja

Još jedan masovni prosvjed u Londonu protiv zaključavanja

Prenosimo informaciju o još jednom masovnom prosvjedu protiv zaključavanja, a koji se dogodio 26.lipnja 2021. godine u Londonu. O njemu teško da ćete pročitati nešto više u javnom main stream prostoru, a pogotovo da ćete vidjeti nekakvu snimku događaja ili slično.

Službeni narativ kaže tisuće prosvjednika, a mi ostavljamo vama na procjenu, protiv zaključavanja marširalo je u subotu središnjim Londonom, a premijerova rezidencija u Downing Streetu i parlament zasuti su teniskim loptama.

London, 26.lipnja 2021.

Engleska je trebala ukinuti sva ograničenja 21. lipnja, ali porast slučajeva zbog pojave varijante Delta, koja je prvi put identificirana u Indiji, odgodio je te planove za najmanje četiri tjedna.

Inače, za širenje ovog Delta soja virusa uglavnom se okrivljuje dio populacije koji je ostao necijepljen.

Gomila je krenula od Hyde Parka, kroz Oxford Street prema parlamentu, noseći zastave, zviždeći i vičući dok su tražili hitan kraj ograničenja.

“Glavni razlog što sam ovdje je taj što smatram da je ovo zaključavanje došlo po cijenu naše slobode i prava i stvarno sam prilično ljut na vladu, kao i svi ovdje”, rekao je Iain McCausland koji je doputovao na prosvjed iz Devona na jugozapadnoj obali Engleske.

Također, tražilo se uhićenje ministra zdravstva Hancocka, pozivajući se na video snimke na kojima se ljubi s pomoćnicom u vladinom uredu, u vrijeme dok je zagovarao protuepidemijske mjere distanciranja.

Prethodni članak
Sljedeći članak
VEZANO

najnovije