Četvrtak, 30 studenoga, 2023
NaslovnicaNajnovijeJoš jedna potvrda da se radi o epidemiji „cijepljenih“, ovaj put iz...

Još jedna potvrda da se radi o epidemiji „cijepljenih“, ovaj put iz Danske!!!

Cijepidemija

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

23.12. 2021. godine je izašlo veliko istraživanje iz Danske, koje pokazuje vrlo negativnu efikasnost „cjepiva“ na tzv. „Omikron“ varijantu virusa.

Baš kao što smo na to ukazivali u prethodnim tekstovima (1, 2 i 3), upravo se događa epidemija „cijepljenih“ ljudi, kojima je očigledno upravo to tzv. cjepivo poremetilo prirodni imunološki odgovor tijela i smanjilo ga na razinu koja je znatno niža u odnosu na prirodni. O tome su izvijestili i iz britanske Agencije za zdravstvenu sigurnost u svom izvješću za 42.tjedan praćenja stanja „cijepljenja“ protiv Covida-19. Da podsjetimo, u izvješću stoji da je: “razina N antitijela niža kod ljudi koji dobiju infekciju nakon dvije doze cijepljenja, te da je ovaj pad antitijela u osnovi trajan“.

U danskom istraživanju potvrđuje se činjenica da su se „cijepljene“ osobe mogle puno lakše zaraziti nekoliko mjeseci nakon „cijepljenja“, a što autori pripisuju bihevioralnim razlozima. Naravno, ovakvo neegzaktno tumačenje ostavlja širom odškrinuta vrata opravdanoj sumnji da se upravo radi o tome da tzv. cjepivo ne doprinosi podizanju imunološkog odgovora tijela, nego upravo suprotno, da ga na neki način supresira i doprinosi stvaranju epidemije upravo cijepljenih osoba.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) još uvijek nije objavio tjedna izvješća o stanju epidemije nakon 5. prosinca, što je, priznat ćete, vrlo čudno, s obzirom da je do sada objavljivao redovno, doduše s manjim kašnjenjima, sve podatke počevši od 10. kolovoza 2020. godine. Što se sada dogodilo u podacima pa HZJZ ne želi objaviti ove podatke možemo samo pretpostaviti. A zaključke je moguće donijeti na osnovu članaka (1, 2) koje smo dosad objavili na ovu temu iz kojih je vidljiv trend pogoršanja stanja praćenih parametara (hospitalizacije, respirator i umrli) kod „cijepljenih“ osoba.

VEZANO

najnovije