Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiJoš jedna teorija zavjere ostvarena! Znanstvenici otkrili čestice ugljika kod beba u...

Još jedna teorija zavjere ostvarena! Znanstvenici otkrili čestice ugljika kod beba u maternici, navodno od zagađenog zraka!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nije od cjepiva, naravno!

Već godinama pišemo kako nepotkupljeni znanstvenici i dokrtori upozoravaju da se u mRNA cjepivima nalazi grafen oksid. Radi se o oštrim nanočesticama koje mogu probiti krvno-moždanu barijeru i ući u mozak, a očigledno i posteljicu kako bi ušle u fetus.

Naime, znanstvenici su upravo otkrili da nerođene bebe imaju čestice ugljika, odnosno kako oni to nazivaju „onečišćenog zraka“, u svojim plućima i drugim vitalnim organima u razvoju već u prvom tromjesečju trudnoće.

Priča o „onećišćenom zraku“ nema nikakvog smisla jer to zagađenje, koje spominju znanstvenici, traje još od 19. stoljeća i industrijske revolucije, a posljednjih desetljeća je u konstantnom opadanju.

Tim sa Sveučilišta Aberdeen u Škotskoj i Sveučilišta Hasselt u Belgiji, u svojoj studiji, iznio je da su njihova otkrića “posebno zabrinjavajuća” jer se razvoj ključnih organa događa kada fetusi rastu u maternici.

Istraživači su ispitali 60 majki i njihovih beba u Aberdeenu i regiji Grampian u Škotskoj. Također su analizirali uzorke tkiva 36 pobačenih fetusa između sedam i 20 tjedana trudnoće.

Tim je pronašao dokaze o “česticama crnog ugljika” – također poznatim kao čestice čađe – u krvi iz pupkovine, što pokazuje da te čestice mogu prijeći placentu. Takve čestice čađe bile su prisutne kod svih majki i novorođenčadi.

Prema istraživačima, razina pronađenih čestica bila je povezana s količinom onečišćenja zraka kojoj je majka bila izložena tijekom trudnoće.

Istraživački tim također je pronašao takve čestice u jetrima, plućima i mozgovima pobačenih fetusa. Pronašli su čestice crnog ugljika u svim analiziranim uzorcima tkiva.

Vezano: Dojenčad umire zbog konzumacije mlijeka „cijepljenih“ majki

Znanstvenici su upozorili da čestice mogu vidjeti u fetusima već u prvom tromjesečju trudnoće. To je također prvi put da su istraživači pokazali nanočestice crnog ugljika u fetusima u razvoju.

Crni ugljik jedna je od mnogih čestica i plinova koji se emitiraju kada industrija sagorijeva dizel, ugljen i druga goriva iz biomase. Također je dio onečišćenja zraka finim česticama poznatim kao PM2.5.

“Otkrili smo da čestice onečišćenja zraka koje sadrže ugljik koje majka udahne mogu prijeći placentu i zatim se translocirati u organe ljudskog fetusa tijekom gestacije”, napisali su autori u časopisu Lancet Planetary Health. “Ova su otkrića posebno zabrinjavajuća jer je ovaj prozor izloženosti ključan za razvoj organa.”

Profesor Tim Nawrot sa Sveučilišta Hasselt rekao je: „Znamo da je izloženost onečišćenom zraku tijekom trudnoće i dojenčadi povezana s mrtvorođenčetom, prijevremenim porodom, malom težinom beba i poremećenim razvojem mozga, s posljedicama koje traju tijekom cijelog života.“

Vezano: Umjesto prave djece globalisti žele da imate „virtualnu“

Tim je pokazao da se broj čestica crnog ugljika koje dospiju u majku prenosi proporcionalno na posteljicu i na bebu. “To znači da regulacija kvalitete zraka treba prepoznati ovaj prijenos tijekom gestacije i djelovati kako bi zaštitila najosjetljivije faze ljudskog razvoja”, rekao je Nawrot.

Profesor Paul Fowler sa Sveučilišta u Aberdeenu dodao je:

“Svi smo se brinuli da ako nanočestice dospijevaju u fetus, onda mogu izravno utjecati na njegov razvoj u maternici.

Ono što smo po prvi put pokazali jest da nanočestice onečišćenja zraka crnim ugljikom ne samo da dospijevaju u placentu u prvom i drugom tromjesečju, već zatim pronalaze put do organa fetusa u razvoju, uključujući jetru i pluća.

Ono što još više zabrinjava je da te čestice crnog ugljika također dospijevaju u ljudski mozak u razvoju – to znači da je moguće da te nanočestice stupe u interakciju s kontrolnim sustavima unutar organa i stanica ljudskog fetusa.”

Provjeri/Engineering & Technology

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije