Petak, 1 prosinca, 2023
NaslovnicaVijestiKanadska vlada poručuje necijepljenoj djeci da će biti na „listi zločestih“ Djeda...

Kanadska vlada poručuje necijepljenoj djeci da će biti na „listi zločestih“ Djeda Božićnjaka

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Božićno cjepivo

Trudeauov glavni službenik za javno zdravstvo rekao je kanadskoj necijepljenoj djeci da će biti na “popisu zločestih” Djeda Mraza osim ako se ne cijepe ili docijepe za ovo božićno vrijeme, dok vlada Justina Trudeaua infiltrirana u Svjetski ekonomski forum doseže nove vrhunce apsurda.

Glavna službenica za javno zdravstvo Theresa Tam objavila je zastrašujuću poruku maloj djeci kao dio nove javnozdravstvene objave za božićne praznike, koja dolazi u obliku dvominutnog intervjua s “gđom. Claus sa Sjevernog pola”.

U videu, djeca su upozorena da će biti na „listi zločestih” Djeda Božićnjaka ako ne dobiju cjepivo protiv Covida-19 i ne nose maske.

Dr. Tam započinje video s “dobrim vijestima” da je velika većina Kanađana ove godine došla na „popis dobrih“ nakon cijepljenja. 

A Gđa. Claus odgovara: “Jednostavno mi je toplo oko srca kad vidim sve u Kanadi, posebno djecu, kako marljivo rade na tome da bi praznici bili sigurni…” Radi se o sugestiji kako je manjina građana koji su ostali necijepljeni ili bez dodatnih boostera “zločesta”. 

Gospođa Claus tada obavještava djecu da su ona i Djed Božićnjak “oboje ažurirani što se tiče cijepljenja, uključujući cjepiva protiv Covida i cjepiva protiv gripe.”Ovo je praznična slika koju Kanada želi prenijeti maloj djeci – a taj koronavirus sada očito prijeti i mitskom Sjevernom polu. 

Odatle božićna poruka prelazi u onu vrstu retorike izazivanja krivnje koju smo svi očekivali od kanadske vlade i njenog najvišeg zdravstvenog dužnosnika koji je ekvivalent dr. Fauciju. 

“Uvijek kažem Djedu Božićnjaku da napravi popis i dvaput ga provjeri”, kaže gospođa Claus, prolazeći kriz popis i poručujući djeci da “budu u tijeku s cijepljenjem” kao i da “nose masku“.

Dr. Tam zatim poručuje obiteljima da, ako se okupe za praznike, “otvore vrata ili prozor” kako bi ušao svježi zrak.

Sve bi ovo zapravo mogao biti korak naprijed za Kanadu u usporedbi s prvih nekoliko godina plandemije, s obzirom na to da je u većim gradovima postojao strogi policijski sat koji je ozbiljno ometao slobodu kretanja, pri čemu čak ni rođaci nisu mogli posjećivati ​​članove obitelji.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com 

P O D I J E L I !

1 KOMENTAR

 1. Thersa Tam-rođena kineskinja, rođena im odrasla u Hong Kongu…

  još jedno kriminalno, ništavno psihopatsko govno

  članica WHO-a

  Neki konzervatuvni političari iz kanade, optužuju je da ustvari radi za Kinu…

  nije slučajno što su Novi Zeland, Australija i Kanada, nakon Kine, imali najstrožije plandemijske mjere na svijetu.. jer u sve 3 države neki vodeći dužnosnici imaju tijesne veze sa kineskim režimom, i propagirali su kinesku strategiju “zero covid”..

  plus to što su kanadski premjer Trudeau i novozelandska premjerka Jacinda Arnet, učenici Klausa Schwab, dresirani u “Young global leaders” u WEF-u. zato su i takvi psihopati, da ne trepnu okom

VEZANO

najnovije