Subota, 10 lipnja, 2023
NaslovnicaVijestiKandidatkinja za guvernerku Georgije ima rješenje za inflaciju, a to je –...

Kandidatkinja za guvernerku Georgije ima rješenje za inflaciju, a to je – POBAČAJ!

4.5
(15)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Kult smrti

Koliko je „kult smrti“ postao otvoren u provedbi svojim demonskih planova, govori i slučaj kandidatkinje za guvernerku američke države Georgia, Stacey Abrams, koja je izjavila da je ubijanje nerođenih potrebno za borbu protiv inflacije i recesije s kojom se Amerika suočava pod politikom Joea Bidena.

“Rađanje djece razlog je zašto ste zabrinuti za cijenu goriva”, tvrdila je Abrams.

Njezini su komentari došli tijekom njezinog posebnog pojavljivanja u programu MSNBC-a, gdje je govorila o zabrinutostima oko recesije pod Bidenom. Naime, Amerika je doživjela već dva uzastopna kvartala negativnog “rasta” gospodarstva, što je tipična definicija za recesiju.

Je li ubijanje nerođene djece glavna direktiva demokrata, kojeg očigledno preuzeo ovaj kult?

Neki ekonomisti već su izrazili zabrinutost hoće li Bidenovi postupci gurnuti naciju u daljnje probleme, odnosno – depresiju.

Vezano: Što se to značajno dogodilo u SAD-u po pitanju prava na pobačaj?

Pod Bidenom, inflacija divlja, više od 8% uprema najnovijim izvješćima, kamatne stope rastu, a potrošači imaju poteškoća s stavljanjem hrane na stol. Jedna je anketa pokazala da obitelji s godišnjim prihodima od 100.000 dolara sada živi “od plaće do plaće”.

Abrams, koja je odbila priznati da je izgubila na posljednjim izborima za guvernera u svojoj državi, ima 48 godina, neudata je i aktivistica je.

Optužila je da je neubijanje nerođenih problematično za gospodarstvo.

„Rađanje djece je razlog zašto ste zabrinuti za cijenu goriva. Zato ste zabrinuti koliko košta hrana”, rekla je Abrams, te dodala: “Za žene to nije reduktivan problem. Ne možete se razvesti ako ste prisiljeni nositi neželjenu trudnoću zbog ekonomske realnosti imati dijete.”

Zašto bi, zaboga, itko zapravo naglas rekao da je način da se Amerika izvuče iz ekonomske krize ubijanje djece, ako nije u sotonističkom kultu smrti?

Provjeri/prepareforchange.net

Foto naslovnice: screenshot preparforchange.net

P O D I J E L I !

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.5 / 5. Ukupno glasova: 15

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

1 KOMENTAR

 1. uvijek isto...
  dovoljno je malo pročačkati i potražiti informacije o dotičnoj osobi i uvijek je rezultat isti: svi rade za istu globalističku elitu, za globalni kult kabale..
  Tako i ova Stacy Abrams..

  koja naravno ne predstavlja crnce-afroamerikance, već elitu, koja joj je i omogućila karijeru...

  zato je i fanatična zagovornica eugenike i pobačaja (inače ima 49 godina i nije bila udavana, vjerojatno dakle lezba, koja još javno nije "izišla iz ormara", ali je naravno borac za LGBT prava)

  Iako, se zna da Planned Parenthood, najglavnija i najveća organizacija elite za pobačaj i eugeniku ima duboko rassističku prljavu prošlost, i baš ponajviše financira i sprovodi pobačaje crnačkih žena u pojedinim saveznim državama SAD-a

  Stacy Abrams je naravno imala elitno školovanje, o kojemu većina prosječnih crnaca može samo sanjati.
  Ona je bila stipendistica državne stipendije "Harry Truman". pohađala Sveučilište u Austinu i Texasu, te kasnije još elitnije sveučilište, poznati Yale. gdje je diplomirala pravo. Kasnije radila za elitnu, super-bogatu odvjetničku firmu "Sutherland Asbill & Brennan". Koja naravno zastupa samo bogate i imućne klijente

  članica je više globalističkih i drugih organizacija elite u SAD-u.
  Dvije najpoznatije su CFR i CAP.
  CFR (Vijeće za vanjske odnose), Rokefelerova organizacija, glavna organizacija oligarhijsko-bankarske mafije globalističkog kulta, koji su stvarni vladari SAD-a.
  CAP (Center for American Progress ), think tank blizak Demokratima, kojega je osnovao John Podesta prije 20-ak godina. baš onaj Podesta, bivši savjetnik u stožeru Hilary Clinton, o kojem je 2016. u jeku predsjedničke kampanje, izišlo u javnost, da je bio glavni u pedofilskoj aferi "pizza gate"

  CAP dobiva ogromnu lovu, donacije od strane Gatesove zaklade, Soroseve zaklade, Goldman Saksa, Googlea i mnogih drugih bandita.

  može se ovdje vikdjeti lista donatora:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Center_for_American_Progress#Funding

  ustvari odakle vjetar puše kod ove Stacey Abrams , pokazuje ovo: sve jasno:

  "Abrams is a strong supporter of Israel and rejects "the demonization and delegitimization of Israel represented" by the Boycott, Divestment and Sanctions campaign, which she has called "anti-Semitic."

VEZANO

najnovije